Geboortejaar getal


Bereken jouw geboortejaar getalHet jaar waarin wij geboren zijn geeft het algemene thema aan dat wij in deze incarnatie willen leven.

Door het zonnejaar van onze geboorte te noteren, kunnen we bepalen welk soort ervaringen we zullen opdoen, die we kunnen gebruiken om onze niche in het leven te vinden. Het geboortejaar geeft ons ook een aanwijzing over de verplichtingen die we zullen hebben en die ons zullen helpen volwassen te worden en ons te ontwikkelen.

Mensen zullen geneigd zijn zich tot anderen met compatibele getallen te richten, omdat het geboortejaar getal betrekking heeft op ons karakter. Daarom zullen mensen in sociale en werkomgevingen het beste opschieten met degenen die dezelfde of harmonieuze geboortejaargetallen hebben, omdat hun psyche op een onderbewust niveau een innerlijke gelijkenis aanvoelt die hen helpt gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Zelf jouw geboortejaar getal uitrekenen


Om het nummer van het geboortejaar te verkrijgen, telt u eerst alle cijfers op en herleidt u de som tot een getal van één cijfer.

Als men bijvoorbeeld in 1971 geboren is, is de berekening als volgt:

1 + 9 + 7 + 1 = 18
1 + 8 = 9

Het geboortejaargetal van deze persoon is dus 9.


De mogelijke geboortejaar getallen


1

Als uw geboortejaargetal één is, staat u graag in het middelpunt van de belangstelling en grijpt u elke gelegenheid aan om in de schijnwerpers te staan waar u zich het meest op uw gemak voelt. Omdat je normaal een zonnig karakter hebt, heb je veel vrienden en zal het je niet ontbreken aan bewonderaars. Vakanties en andere vrijetijdsbestedingen zijn voor u van het grootste belang en u probeert elk jaar minstens één keer er tussenuit te gaan om de broodnodige rust te krijgen en van uzelf te genieten. Kinderen en dieren zullen in de regel uw leven vullen om u gezelschap te geven. U bent een beetje vorstelijk ingesteld en u kunt zich daardoor afzetten tegen uw medemensen. Dat kan soms triest zijn, want vaak zou je het liefst gewoon opgaan in de massa. Als kind voelde u zich misschien een beetje alleen, zelfs in een kamer vol mensen. Hoewel dit gevoel van isolement u zorgen baarde, heeft het u geholpen om een gevoel van onafhankelijkheid te ontwikkelen dat u door de meest eenzame van uw leven zal dragen.

2

Als uw geboortejaar getal twee is, bent u geneigd een attente, familie georiënteerde persoon te zijn. Als het enigszins mogelijk is, werk je het liefst thuis, bijvoorbeeld als huisvrouw, boerin of telewerker. Als dat om wat voor reden dan ook niet mogelijk is, zoekt u een alternatieve uitlaatklep voor deze nesteldrang door van uw werkplek een thuis weg van huis te maken. U bent geneigd veel met uw familie om te gaan en zult bewust vrienden uitkiezen die compatibel zijn met uw huiselijk leven. Als kind speelde uw moeder of een andere moederlijke figuur een belangrijke rol in uw leven, waardoor u een diep gevoel van medeleven in uw psyche hebt meegekregen. U kunt enigszins reactief zijn wanneer u zich bedreigd voelt en zou daarom discreet moeten zijn voordat u zich op een extreme manier gedraagt.

3

Als uw geboortejaargetal drie is, zullen reizen en onderwijs veel voor u betekenen, omdat u er vast van overtuigd bent dat kennis macht is. Je zult in de regel veel lezen en reizen en andere avonturen ondernemen om je leven te verrijken. Het is waarschijnlijk dat u meer dan één taal spreekt, en deze vaardigheid zal u op een gegeven moment steevast goed van pas komen, want veel tweetalige mogelijkheden zullen zich voor u openen. U hebt geluk met geld en zult een hogere levensstandaard hebben dan veel van uw leeftijdgenoten, waardoor u het slachtoffer kunt worden van jaloezie van mensen die uw omstandigheden niet begrijpen. Omdat u uzelf als goed opgeleid beschouwt, zult u voorzichtig moeten zijn en zich niet arrogant moeten gedragen tegenover mensen die u minder geleerd vindt dan uzelf, want u zult tot uw verrassing ontdekken dat veel van deze mensen veel slimmer zijn dan u zou willen geloven.

4

Als je geboortejaargetal vier is, heb je veel energie waardoor je veel activiteiten tegelijk kunt ondernemen. Hoewel u vaak goedbedoeld bent, kunt u onder druk scherp worden tegen anderen. Zelfs als u in relaties verwikkeld bent, zullen uw financiële omstandigheden van dien aard zijn dat u gedurende een groot deel van uw leven vaak de behoefte zult voelen om betaald werk te zoeken. U bent zeer onafhankelijk en niet bang om in uw eentje activiteiten te ondernemen als anderen met dezelfde interesses niet beschikbaar zijn. U bent een zeer doelgericht persoon met een ijzeren wilskracht als u een doel hebt gesteld dat u graag wilt bereiken. U kunt echter enigszins egocentrisch zijn wanneer u uw ambities verwezenlijkt, en u kunt zich daardoor vaak alleen voelen.

5

Als je geboortejaargetal vijf is, zal het vermogen om met anderen te communiceren belangrijk voor je zijn, want je hebt van jongs af aan geleerd dat dit het perfecte middel is om vrienden te maken en mensen te beïnvloeden. Je bent misschien van bescheiden komaf en bent daarom op je status onder leeftijdsgenoten gesteld, waarbij je soms zelfs verhalen verfraait om een goede indruk op anderen te maken. U bent een intelligent, welbespraakt persoon die zich snel verveelt en daarom een gevarieerde vriendenkring nodig heeft om u te helpen mentaal geprikkeld te blijven.

6

Als uw geboortejaargetal zes is, heeft u een prettige inborst waardoor u aantrekkelijk bent voor anderen. U geniet van de schone kunsten en beleeft plezier aan culturele activiteiten zoals muziek, dans en theater. Persoonlijke relaties zullen bijzonder voor u zijn omdat u elke vriend behandelt alsof hij uw beste is. Omdat één-op-één contacten zo'n belangrijke rol spelen in uw psyche, zult u waarschijnlijk niet lang deel uitmaken van het single-wereldje voordat uw significante ander zijn aanwezigheid kenbaar maakt. U voelt zich het meest op uw gemak in een traditionele relatie en kunt daarom meer dan eens trouwen om de harmonie te bewaren in dat deel van u dat een partner nodig heeft.

7

Als uw geboortejaargetal zeven is, is het heel waarschijnlijk dat er wat verwarring is geweest rond uw geboorte of uw vroege jaren, omdat bepaalde familieleden u misschien hebben betrokken bij ongewone activiteiten, waardoor u het gevoel kreeg dat u anders was dan uw leeftijdgenoten. Uw gezondheid is voor u van groot belang omdat u vaak geplaagd wordt door chronische kwalen, zoals ademhalings- of spijsverteringsproblemen, die de neiging hebben op te flakkeren als u onder stress staat. U bent zeer gevoelig, zo niet helderziend, en kunt gemakkelijk gekwetst worden door de woorden en daden van anderen. In plaats van de confrontatie aan te gaan met situaties en mensen die u angst inboezemen, geeft u er vaak de voorkeur aan zich over te geven aan voedsel, drugs of alcohol als ontsnappingsmechanisme. Vaak zoek je de perfecte relatie. Wanneer je het gevoel hebt dat je de perfecte partner hebt gevonden is je leven gelukzalig, maar wanneer je je realiseert dat hij gebreken heeft zoals alle mensen, kun je snel gedesillusioneerd raken.

8

Als uw geboortejaargetal acht is, bent u over het algemeen een ernstig type dat niet geneigd is tot de algemene vrolijkheid die anderen zo gemakkelijk overkomt. Van jongs af aan heb je veel verantwoordelijkheden gehad die hebben bijgedragen aan je serieuze houding. U kunt te maken hebben gehad met veel beperkingen, zoals te veel discipline, wat uw kijk op het leven heeft beïnvloed. Omdat de meeste van uw lessen zijn geleerd door ervaring, bent u geneigd praktisch te denken, zo niet een beetje cynisch soms en zult u de meeste ervaring opdoen door werk. U hebt veel obstakels moeten overwinnen en u hebt geleerd niet te veel te verwachten, want het is maar al te gemakkelijk om teleurgesteld te worden.

9

Als uw geboortejaargetal negen is, hebt u een veranderlijk karakter waardoor anderen kunnen raden in welke stemming u op een bepaalde dag zult zijn. Hoewel je heel slim bent, kun je moeite hebben om je aan één bepaald project vast te houden omdat je gemakkelijk je interesse verliest. Je hebt een geavanceerde kijk op spiritualiteit omdat je de relatief geavanceerde levensstijl van vandaag combineert met oude religieuze overtuigingen om je eigen filosofie te ontwikkelen die je gebruikt om evenwicht te bewaren in deze soms hectische wereld. Je zult waarschijnlijk veel voldoening vinden in het werken met technologie omdat het je in staat stelt je creativiteit te vergroten.Hier kun je "Numerologie Assistent" bestellen - een software om het Geboortejaar en alle andere numerologie getallen te berekenen.


Dagkaart van woensdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels