Attitudegetal


Bereken jouw attitudegetalHet attitude getal - vergelijkbaar met het geboortedaggetal - geeft een snel inzicht in onze algemene aard. Maar in tegenstelling tot het geboortedaggetal, dat altijd een deel van onze algemene aard is, vertegenwoordigt het attitudegetal de aangeleerde manieren van handelen, die door onze inspanning kunnen worden veranderd.

Terwijl het geboortedag-nummer onze emotionele en instinctieve reacties beschrijft, onthult het attitudenummer hoe we gewoonlijk handelen, hoewel we ons niet noodzakelijk zo voelen.

Ons attitudegetal vertelt ons hoe wij in eerste instantie op anderen overkomen. Het onthult het gedrag dat wij tijdens onze vormingsjaren hebben ontdekt en dat het beste voor ons werkte en ons hielp te krijgen wat wij nodig hadden. Het werd diep ingesleten omdat het zo goed werkt, maar het kan mensen vaak op het verkeerde been zetten wat betreft wie ze denken dat we zijn en hoe ze verwachten dat we zijn als ze ons beter leren kennen.

Als ons attitudegetal niet verenigbaar is met onze geboortedag- en levenswegnummers, dan zullen mensen deze inconsistentie naar ons terugkaatsen en kunnen we mensen aantrekken op basis van ons attitudegetal die niet echt verenigbaar zijn met ons ware zelf. In dit geval, wanneer wij iemand willen leren kennen, is het raadzaam dat wij hem of haar van meet af aan vertrouwd maken met onze duale aard.

En wanneer wij zelf in verwarring komen omdat een persoon die wij willen leren kennen niet overeenkomt met de beschrijving van zijn of haar levenspadnummer, dan moeten wij zijn of haar attitudegetal onderzoeken.

Zelf jouw attitudegetal uitrekenen


Om het attitudegetal te verkrijgen, telt men eerst de geboortedag en de geboortemaand bij elkaar op, en herleidt dan de som tot een getal van één cijfer.

Als men bijvoorbeeld op 17 september geboren is, is de berekening:

17 + 9 = 26
2 + 6 = 8

Het attitudegetal van deze persoon is dus 8.


De mogelijke attitudegetallen


1

De 1 Houding: Dit is iemand die niet graag om hulp vraagt. Ze zijn volledig op zichzelf gericht. Ze hebben meestal problemen met hun eigenwaarde: ze denken gewoon dat ze niet goed genoeg zijn. Daarom hebben ze lof van anderen nodig. Als u in hen gelooft, is er niets dat ze niet kunnen bereiken; als u dat niet doet, komen ze in opstand.

2

De 2 Attitude is gemakkelijk in de omgang. Zij zijn zeer goede waarnemers. Zij voelen zich ook aangetrokken tot alles wat met paranormale begaafdheid te maken heeft, en kunnen vaak déjà vu's ervaren. Het is niet ongewoon voor hen om een droom te hebben die uitkomt. Zij staan in contact met hun intuïtie en de metafysische kant van het leven. Zij hebben mededogen met mensen en zijn gefascineerd door de verhalen van mensen. Ze vervelen zich zelden.

3

De 3 Attitude heeft de neiging de grappenmaker te zijn. Ze hebben gevoel voor humor en zijn charismatisch. Het Peter Pan Syndroom, ze worden niet noodzakelijk volwassen. Maar als ze in een goede bui zijn, is het een grote glimlach, heldere ogen, en geweldige conversatie. Als ze in een slechte bui zijn, ben je niet blij in hun buurt. Ze hebben dat effect op mensen.

4

De 4 Attitude is een lijstbewaarder. Ze kunnen heel stil zijn; je weet niet wat ze denken. Ze houden alles bij wat er gebeurt. Je vindt ze misschien omgeven door de natuur, of bezig met enige vorm van reparatie, of constructie. De 4 Attitude leert ons allemaal. Zij worden een expert in hun vaardigheid en leren ons hoe wij het moeten doen. Ze zullen zeker advocaat van de duivel spelen: ze laten je alle kanten zien. Dat is hun Attitude Nummer.

5

De 5 Attitude is speels en leuk. Hier zijn voorbeelden van enkele cliënten. Een van hen stuurde me haar foto zittend op een olifant in Sri Lanka. Een ander ging voor haar 40e verjaardag in een raft in de Grand Canyon naar beneden en op haar 50"1 verjaardag stond ze op de top van de Eiffeltoren. Zie je hoe ze naar deze wereld moeten kijken? Ze kunnen niet wachten om andere delen van de planeet te gaan ervaren, en als ze vast komen te zitten in een situatie, is het te dramatisch en spelen ze uiteindelijk de martelaar. Dus kunnen ze maar beter naar buiten gaan. Het draait allemaal om avontuur en opwinding. Ze flirten graag en zijn meestal het leven van het feest.

6

De 6 Attitude is de verzorger. Man of vrouw, ze zorgen voor alle anderen. Dus als je een kind hebt met een 6 attitude. Ze gedragen zich alsof ze je vader of moeder zijn, ze zijn degenen die de leiding hebben; ze willen niet dat je hen vertelt wat ze moeten doen of hoe ze moeten zijn. Ze voelen zich alleen nuttig als de dingen uit de hand lopen en zij het moeten oplossen. Als het rustig is, weten ze niet wat ze met zichzelf aan moeten. Ze zorgen zeker voor andere mensen en zijn meestal geweldig met kinderen of het runnen van een bedrijf. Als een 6 een kamer binnenkomt, worden we naar hem toegetrokken als een mot naar een vlam.

7

De 7 Houding. Je komt niet te weten wat ze denken of voelen. Ze houden zich op zichzelf en zijn in zichzelf gekeerd. Ze moeten zich blijven verdiepen in de vraag waarom ze hier zijn: De 7 Attitude stelt de grote vragen. Zij zullen zich langzaam openbaren terwijl zij gaan. Zij kunnen zich afsluiten en u het gevoel geven dat zij in de verste verte niet geïnteresseerd zijn in wat u zegt, maar de grap is dat u het bent, want zij zijn de ultieme waarnemers. Ze missen niets.

8

De 8 Attitude, Vaker wel dan niet, wanneer ik een 8 Attitude zie, zijn ze Investor's magazine aan het lezen of aan het brainstormen over hoe ze wat geld kunnen verdienen, en financiële zekerheid kunnen creëren. Als ze familie hebben, dan willen ze een goede kostwinner zijn. De keerzijde van de 8 Attitude is dat geld totaal onbereikbaar kan lijken. De 8 Attitude heeft er geen probleem mee om u te vertellen wat zij werkelijk denken. Zij kunnen een beetje te bot zijn, dus het is het beste om hun gevoel voor humor te behouden en zich te concentreren op de positieve dingen in het leven!

9

De 9 Houding: De 9 is de leider. Op het werk doen ze niet alleen hun werk, maar dat van alle anderen. Dat is de Attitude Nummer 9: toon me wat ik moet doen, ik doe het. Als het voorbij is, zijn ze uitgeput en afgemat, maar staan zelden toe dat ze het aan de verantwoordelijken vertellen. Ze moeten grenzen stellen, zodat ze zich niet uitgeput voelen door de mensen in hun leven.Het Attitudegetal 9 kan oude familiepijn hebben die hen achtervolgt, en de 9 moet door deze emoties heen werken om vandaag gelukkig te zijn.Hier kunt u "Numerologie Assistent" bestellen - een software om het Attitudegetal en alle andere numerologiegetallen te berekenen.


Dagkaart van dinsdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels