Expressiegetal


Bereken jouw expressiegetalHet totaal van alle letters in iemands volledige geboortenaam wordt door numerologen ook wel het uitdrukkingsgetal, missiegetal of levensdoelgetal genoemd. Samengesteld uit zowel de klinkers als de medeklinkers, vertegenwoordigt het de vermenging van ons innerlijke en uiterlijke zelf. Dit getal laat ons zien wie we werkelijk zijn en wat we moeten zijn in het leven. Dit is waar wij ons het meest comfortabel voelen en hoe wij automatisch handelen.

Het expressiegetal vertelt ons waar we goed in zijn, en bij uitbreiding onze inherente talenten en carrièrepotentieel. Wij voelen ons van nature aangetrokken tot beroepen waarin wij resoneren, dus dit getal kan een sterke factor zijn in onze beroepskeuze.

Het expressiegetal geeft ook aan hoe wij met de buitenwereld omgaan: onze stijl van problemen oplossen, dingen gedaan krijgen, en onderhandelen met anderen om ons gewenste doel te bereiken. Wij spelen ook de rol van leraar via ons expressiegetal - want in ons leven trekken wij de mensen aan die de eigenschappen van dit getal nodig hebben om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Leven naar de eigenschappen van ons expressiegetal is misschien niet gemakkelijk, maar het is ons doel in het hier en nu, ons levensdoel en onze spirituele missie. Tijdens de eerste fasen van ons leven zijn we ons meestal meer bewust van onze andere kerngetallen, maar wanneer we erin slagen ze in evenwicht te brengen, wordt ons expressiegetal duidelijker.

Zelf jouw expressiegetal uitrekenen


Om het uitdrukkingsnummer te berekenen, telt u de waarden van alle letters of geboortenaam en familienaam bij elkaar op. Zowel de voornaam als de familienaam worden gereduceerd tot we tot een getal van één cijfer komen (of een stamnummer 11 of 22). Nu tellen we de som van iemands voornaam en de som van iemands achternaam op. Deze som wordt (indien nodig) verder verminderd tot we een getal van één cijfer (of een stamnummer) hebben.

Nemen we als voorbeeld de geboortenaam JOHN SMIT:

J + O + H + N
1 + 7 + 8 + 5 = 21 = 2 + 1 = 3

S + M + I + T
6 + 4 + 1 + 9 = 20 = 2 + 0 = 2

3 + 2 = 5


De mogelijke expressiegetallen


1

Het Uitdrukkingsgetal 1 maakt dat je geneigd bent een sterke individualist te zijn, zowel zelfredzaam als betrouwbaar. Je bent een natuurlijke leider en je bent op je best als je de leiding hebt. U bent capabel in bijna elke business of kunstvorm, en uw mogelijkheden zijn onbeperkt als u uw eigen ding kunt doen. Directheid is een van uw grote sterke punten, maar laat uw ego en ongeduld uw effectiviteit niet in de weg staan. Zorg er ook voor dat uw gedachten niet voorlopen op uw vermogen om uw ideeën uit te voeren.

2

Het uitdrukkingsgetal 2 duidt op een persoon die de gevoelens van anderen kan aanvoelen, en dit maakt je een natuurlijke vredestichter. Je brengt liefde in je familie- en vriendenkring, en inspireert anderen om geduldiger en toleranter te zijn. U kleedt zich bescheiden, want u bent niet echt geïnteresseerd om in het middelpunt van de belangstelling te staan. In feite bent u heel gelukkig om met de massa mee te gaan. Zorg ervoor dat u uw eigen belangen behartigt, zodat uw neiging tot passiviteit er niet toe leidt dat u aan het kortste eind trekt.

3

Het uitdrukkingsgetal 3 betekent dat u geneigd bent een extravert, optimistisch en ambitieus persoon te zijn. Aantrekkelijk en charmant, u zult uw weg vinden in het leven door middel van sociale contacten. Sociaal vaardig en vaardig met woorden, bent u een natuurlijke performer die met alle soorten mensen en situaties overweg kan. Je hebt ook een artistieke flair. Uw sterke punten zijn veelzijdigheid en het feit dat u zich zelden door het leven laat meeslepen. U moet echter oppassen voor de neiging om de waarheid te verfraaien voor het effect.

4

Het uitdrukkingsgetal 4 maakt dat u geneigd bent het werkpaard te zijn dat ervan houdt dingen te organiseren, systemen te bedenken en ervoor te zorgen dat alles zijn plaats heeft. Je bent bijzonder goed met je handen en voelt je het meest op je gemak in de materiële wereld waar je het tastbare resultaat van je inspanningen kunt zien. U houdt niet van opzichtig, maar kleedt zich het liefst met smaak en in de beste kwaliteit. In principe bent u conservatief, loyaal en verantwoordelijk, maar u kunt soms ook wat te voorzichtig zijn.

5

Het Uitdrukkingsgetal 5 maakt dat je geneigd bent de bereisde, ervaren persoon te zijn die zich in elke groep mensen kan inpassen. Je mooiste talent ligt in je vermogen om met alles om te gaan. Mensen merken u op omdat u anders bent en een beetje gedurfd. Nooit voorspelbaar, zelfs niet voor uzelf, u hebt veel afwisseling nodig in uw werk en leven. Waak voor een neiging om nogal onbetrouwbaar te zijn en probeer zelfdiscipline te ontwikkelen om obsessies met dingen als eten en seks onder controle te houden.

6

Het uitdrukkingsgetal 6 geeft u een prachtig vermogen om mensen te helpen hun leven op orde te brengen. Gewapend met een duidelijk gevoel voor goed en kwaad, heb je een oplossing voor elk dilemma, en je kunt uiterst logisch en bekwaam zijn wanneer je met de problemen van anderen omgaat. Dienstverlenende beroepen zijn perfect voor uw natuurlijke beschermende instincten. U bent ook een uitstekende ouder, maar u moet leren uw soms al te ijverige bezorgdheid in te tomen, die u kan betrekken waar u niet thuishoort.

7

Het uitdrukkingsgetal 7 maakt u tot een intellectueel die de dynamiek van het leven moet analyseren en onderzoeken. Op zoek naar betekenis voelt u zich aangetrokken tot het psychologische, het wetenschappelijke en het occulte, en u kunt vele niveaus van begrip beheersen. Mensen kunnen uw natuurlijke waardigheid vaak verkeerd interpreteren als afstandelijkheid. Uw voortdurende zoektocht naar perfectie en de behoefte aan een intellectuele oplossing voor problemen kunnen soms tot frustratie leiden, maar u hebt het potentieel om nieuwe soorten begrip in de wereld te brengen.

8

Het Uitdrukkingsgetal 8 maakt je de zakelijke leider, de organisator en de praktische presteerder. Je krijgt wat je wilt door vastberadenheid en uithoudingsvermogen. Je hebt een air van autoriteit die vertrouwen inboezemt, en je aangeboren zakelijk inzicht trekt succes aan. U bent er snel bij om kansen aan te grijpen en anderen in te schakelen om u te helpen. Macht komt u gemakkelijk toe en het is soms moeilijk voor u om afstand te doen van uw natuurlijke neiging om te domineren.

9

Het uitdrukkingsgetal 9 maakt dat u geneigd bent een universumgericht persoon te zijn die van nature meelevend en begripvol is. Je bent een echte humanitair die ook het potentieel heeft voor hoge artistieke prestaties. U bent een romanticus in hart en nieren en u hebt emoties die schommelen tussen hoog en laag. U zou de mensheid kunnen helpen, en een baan die gebruik maakt van uw esthetische gevoel en sympathieke aard zou bij u passen. Zorg er alleen voor dat u zich emotioneel niet uitput door bij te veel dingen tegelijk betrokken te raken.

11/2

Als uitdrukkingsgetal kan het meestergetal 11 wijzen op een groot potentieel als verlicht denker met een uitstekende intuïtie en visie. Je hebt het vermogen om harmonie te creëren uit conflicten, maar kunt moeite hebben om je eigen evenwicht te bewaren. Uw smaak is exotisch en u heeft een mysterieuze en buitenwereldse uitstraling. Spiritueel van aard en gespannen, bent u het beste af wanneer u samenwerkt met anderen die praktischer zijn dan u. U bent de idealist bij uitstek, maar u moet meer met beide benen op de grond komen als u uw idealen in de echte wereld wilt toepassen. Een meestergetal is een te krachtige vibratie om altijd te gebruiken. In plaats daarvan vereist het speciale omstandigheden en energieën. In het dagelijks leven zult u merken dat u de neiging hebt zich op een meer menselijk niveau uit te drukken. Hier kunt u de gevoelens van anderen aanvoelen, en dit stelt u in staat een natuurlijke vredestichter te zijn. U brengt liefde in uw familie- en vriendenkring, en inspireert anderen om geduldiger en toleranter te zijn. U kleedt zich bescheiden, want u bent niet echt geïnteresseerd om in het middelpunt van de belangstelling te staan. U bent heel gelukkig om met de massa mee te gaan. Laat een neiging tot passiviteit er niet toe leiden dat u aan het kortste eind trekt.

22/4

Als uitdrukkingsgetal duidt het meestergetal 22 op een enorm potentieel voor prestaties op grote schaal. Je kunt dingen bedenken, inspireren, organiseren en laten werken op een verstrekkend, zelfs internationaal niveau. Je hebt weinig beperkingen en je kunt zowat elke klus goed klaren. U bent het best als de meesterarchitect die kan afbreken en opbouwen met opmerkelijke efficiëntie en resultaten. U bent een creatieve visionair met een analytische en praktische geest, maar u hebt nog steeds veel voeling met de menselijke natuur, de manier waarop die functioneert en gemanipuleerd kan worden. Het bereiken van de potentiële omvang van het meestergetal 22 vraagt om speciale omstandigheden en speciale energieën. In het dagelijks leven zul je merken dat je de neiging hebt om je op een meer menselijk niveau uit te drukken. Hier word je het werkpaard dat ervan houdt dingen te organiseren, systemen te bedenken en ervoor te zorgen dat alles zijn plaats heeft. Je bent bijzonder goed met je handen en voelt je op je gemak in de materiële wereld waar je het tastbare resultaat van je inspanningen kunt zien. U houdt niet van opzichtig, maar kleedt zich het liefst met goede smaak en in de beste kwaliteit. In wezen bent u conservatief, loyaal en verantwoordelijk, maar u moet oppassen voor een neiging tot te veel voorzichtigheid.


Dagkaart van zaterdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels