De WereldUitleg over tarotkaart `De Wereld`


De engelen sturen je deze kaart omdat je met succes iets heel belangrijks tot een goed einde hebt gebracht. Zij feliciteren je met dit mooie resultaat. Je bent nu klaar om met iets nieuws te beginnen. Geniet van je gevoel van heelheid en voltooiing, en geef jezelf een schouderklopje voor wat je hebt bereikt. Je bent spiritueel gegroeid, en je begrijpt het universum nu op een heel nieuw niveau. Je hebt belangrijke momenten van verlichting meegemaakt, en je hebt meer bewustzijn gekregen over hoe en waarom je blij en dankbaar kunt zijn. Je bent vol dankbaarheid.

De betekenis van deze `Tarot van de engelen dagkaart` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 20 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels