De WereldUitleg over tarotkaart `De Wereld`


De engelen sturen je deze kaart omdat je met succes iets heel belangrijks tot een goed einde hebt gebracht. Zij feliciteren je met dit mooie resultaat. Je bent nu klaar om met iets nieuws te beginnen. Geniet van je gevoel van heelheid en voltooiing, en geef jezelf een schouderklopje voor wat je hebt bereikt. Je bent spiritueel gegroeid, en je begrijpt het universum nu op een heel nieuw niveau. Je hebt belangrijke momenten van verlichting meegemaakt, en je hebt meer bewustzijn gekregen over hoe en waarom je blij en dankbaar kunt zijn. Je bent vol dankbaarheid.

De betekenis van deze `Tarot van de engelen dagkaart` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Weegschaal en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Ego-toets

Doe de 'Ego-toets'. Als je de ego-toets hebt getrokken dan wil de kaart je aan een toets herinneren. Het ego gaat voor winnen en nu meteen zoals je weet. Als je een impuls of verlangen wilt testen vraag jezelf dan af: en wat als ik het niet direct zeg, doe of krijg ? Luister eerlijk en oprecht naar het antwoord dat je krijgt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels