VernieuwingUitleg over tarotkaart `Vernieuwing`


De engelen sturen je deze kaart omdat je ofwel de voltooiing van een project nadert, ofwel op een kruispunt staat, op de drempel van een belangrijke verandering. Deze kaart geeft aan dat het nu tijd is om alles opnieuw te bezien en te evalueren. Vorm een doordachte beoordeling van je leven, en maak dan vol vertrouwen je keuzes. Wacht dan rustig af, in de wetenschap dat je goed voorbereid bent. Juridische kwesties worden in jouw voordeel opgelost, en eventuele examens en beroepstesten zullen goed verlopen.

De betekenis van deze `Tarot van de engelen dagkaart` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels