Je bent er klaar voor! Je hebt de middelen of mogelijkheden om ze te manifesteren. Het leven is magisch.

Geen uitstel meer! Wonderbaarlijke gebeurtenissen. Geconcentreerde inspanning. Onverwachte hulpbronnen. Aartsengel Razi√ęl is de tovenaar van spirituele geheimen en mysteries, die deuren voor je zal openen waarachter vele kansen liggen. Hij zal je ook onderweg aanzetten om te manifesteren, zodat je veel sneller succes zult hebben dan logischerwijze mogelijk leek.

Deze kaart geeft aan dat dit het juiste moment is om iets nieuws te beginnen! Als je al twijfels had of je je dromen wel waar kunt maken, laat die dan nu achter je. In feite is het zo, dat je meer succes zult hebben naarmate je meer zelfvertrouwen hebt! Gelukkig kunnen de engelen je innerlijke kracht versterken, als je hen om hulp vraagt. Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je niet klaar bent om verder te gaan op je weg, maar in werkelijkheid ben je daar beter toe voorbereid dan je je realiseert. Je levenservaringen hebben je klaargemaakt voor dit moment, en de kansen die nu voor je liggen zijn wonderbaarlijk. Je hoeft geen cursussen meer te volgen of nog meer boeken te lezen. Daarmee zou je alleen maar het moment uitstellen om door de deur te stappen die op dit moment wijd voor je open staat. Ga over tot gerichte actie met betrekking tot plannen waar je misschien al mee bezig was.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Iris IRIS

Door mijn visioenen kan ik vrijwel elke vraag beantwoorden. GEEN KAARTEN enkel beelden.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1673 (€ 1.50 p/m via credits)

Spiritueel consulent Jet JET

Krachtig medium, healer, overledenen, helderwetend/-ziend, vanuit hoge energie een zuivere reading, intu√Įtieve coaching!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1418 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Safari SAFARI

Alleen CHAT bellen op AFSPRAAK, Tweelingzielen,zielsverwanten, duidelijke tijdsvoorspelling, duidelijke leggingen, energetische verbindingen

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1374 (€ 2.00 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'DE MAGI?R' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !