Je zelfgenoegzaamheid komt misschien voort uit een gevoel dat je werkelijk iets hebt gepresteerd, maar nu is het tijd om verder te trekken. Hoe zacht je pantoffels ook zijn, hoe lekker de pina colada ook smaakt, er wachten je nog oneindige verten om te verkennen.

Als je lui bent, geeft dat een negatief gevoel: je hebt gewoon geen energie, je voelt je mat; je voelt je slaperig, je voelt je doods. Als je in een staat van niet-doen bent, ben je vol energie - dat is een heel positief gevoel. Je zit vol energie, je stroomt ervan over. Je straalt, je bruist, je vibreert. Je bent niet slaperig, je bent volkomen alert. Je bent niet dood - je bent springlevend...

De kans bestaat dat het denken je voor de gek houdt: het kan redeneren dat luiheid hetzelfde is als niet-doen. Het kan zeggen: 'Ik ben een zenmeester geworden', of: 'Ik geloof in de tao' maar een ander houd je niet voor de gek. je houdt alleen jezelf voor de gek. Wees dus op je hoede.

Deze meneer vindt duidelijk dat hij het gemaakt heeft. Hij zit in zijn grote luie stoel met zijn zonnebril op, in de schaduw van zijn parasol, met zijn roze pantoffels aan en zijn pina colada in de hand. Hij heeft er de energie niet voor op te staan en iets te gaan doen, want hij denkt dat hij het al heeft gedaan.

Hij heeft nog niet omgekeken naar de spiegel aan zijn rechterkant die om hem heen aan diggelen valt, een onmiskenbaar teken dat de positie die hij eindelijk bereikt denkt te hebben vlak voor zijn ogen dreigt in te storten en te verdwijnen.

De boodschap die deze kaart geeft is dat dit vakantieoord met het zwembad niet je uiteindelijke bestemming is. De reis is nog niet voorbij, zoals de witte vogel die de oneindige ruimte in vliegt je wil laten zien.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Amy AMY

ALLEEN via CHAT - (let op aktie in mijn profiel) Liefde, Heldervoelend kaartlegster, tweelingzielen, liefde, relatievragen, familie, werk.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1857 (€ 3.20 p/m via credits)

Spiritueel consulent Sennah SENNAH

Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend. Intuitief gesprekspartner op gebied van (tweelingziel-) relaties ,toekomst, Healing op afstand, Fotoreaden.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1923 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium Avalon Ava MEDIUM AVALON AVA

paragnost-medium-helder horend-ruikend-zien-wetend-ruikend-raider waite tarot-engelenkaarten- dolfijnen reiki-kundhalini reiki-psygometrie reading

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1730 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'LUIHEID' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !