Engelen en romantiek


Engelen en romantiek

Deze orakelkaarten met romantische engelen vertellen je van alles over over liefde en romantiek. De orakelkaarten stellen allerlei zaken aan de orde die verband houden met liefde en romantiek. Iedereen kan een beroep doen op deze engelen en ze kunnen een onbeperkt aantal mensen gelijktijdig helpen. Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten. De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Trek een Engelen en romantiek dagkaart:Enkele kaarten uit het Engelen en romantiek deck


Romantische gevoelens

De beroering van je hart is het lied van romantiek dat je roept. Deze kaart trek je als geleide om de weg van je gevoelens te volgen. Misschien heb je iemand ontmoet die je hart sneller doet kloppen en vraag je je af of je hierop in moet gaan. Nou, deze kaart zegt je dat het antwoord 'ja' is. Neem het initiatief door te flirten, door die persoon mee uit te vragen of door je gevoelens kenbaar te maken. Als je de laatste tijd naar meer romantiek in je leven verlangt, dan is deze kaart een aanwijzing om het initiatief te nemen, zodat dat ook gebeurt. Je kunt jezelf ook 'het hof maken'door jezelf eens te trakteren op een luxe massage of schoonheidsbehandeling, door een cadeautje te kopen voor jezelf, of door een romantische film te gaan kijken. Je kunt ook actief romantiek aantrekken of er naar op zoek gaan. Begin met te kijken of je zelf dat romantische gevoel al hebt. Een partner kan deze gevoelens zeker in je oproepen, maar jij had ze zeker al van tevoren. Hoe vaker je de affirmatie zegt: 'Er wordt romantisch van mij gehouden' hoe meer je dat gevoel in jezelf aantrekt, en door een relatie. Het kan ook zijn dat je deze kaart trekt als een teken dat je klaar bent voor een nieuwe relatie. Dan is dit een advies om actie te ondernemen, zoals goed te kijken naar de mensen die je tegenkomt en die misschien potentiële partners zijn. Of vaker naar plaatsen te gaan waar zulke potentiële partners te vinden zijn, en dat kunnen heel goed plekken zijn of evenementen die samenhangen met je hobby's en je interesses.


Misschien is dit ook interessant:
Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels