Romantische gevoelensUitleg over Doreen Virtue kaart `Romantische gevoelens`


De beroering van je hart is het lied van romantiek dat je roept. Deze kaart trek je als geleide om de weg van je gevoelens te volgen. Misschien heb je iemand ontmoet die je hart sneller doet kloppen en vraag je je af of je hierop in moet gaan. Nou, deze kaart zegt je dat het antwoord 'ja' is. Neem het initiatief door te flirten, door die persoon mee uit te vragen of door je gevoelens kenbaar te maken. Als je de laatste tijd naar meer romantiek in je leven verlangt, dan is deze kaart een aanwijzing om het initiatief te nemen, zodat dat ook gebeurt. Je kunt jezelf ook 'het hof maken'door jezelf eens te trakteren op een luxe massage of schoonheidsbehandeling, door een cadeautje te kopen voor jezelf, of door een romantische film te gaan kijken. Je kunt ook actief romantiek aantrekken of er naar op zoek gaan. Begin met te kijken of je zelf dat romantische gevoel al hebt. Een partner kan deze gevoelens zeker in je oproepen, maar jij had ze zeker al van tevoren. Hoe vaker je de affirmatie zegt: 'Er wordt romantisch van mij gehouden' hoe meer je dat gevoel in jezelf aantrekt, en door een relatie. Het kan ook zijn dat je deze kaart trekt als een teken dat je klaar bent voor een nieuwe relatie. Dan is dit een advies om actie te ondernemen, zoals goed te kijken naar de mensen die je tegenkomt en die misschien potentiële partners zijn. Of vaker naar plaatsen te gaan waar zulke potentiële partners te vinden zijn, en dat kunnen heel goed plekken zijn of evenementen die samenhangen met je hobby's en je interesses.

De betekenis van deze `Engelen en romantiek` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van vrijdag: Meesterschap

Dient 'Meesterschap' zich bij jou aan ? Meesterschap dient zich aan als je, na alles wat je geleerd meent te hebben, de behoefte krijgt om te gaan dienen. Om het geleerde in praktijk te brengen en het te onderwijzen. Dit is de volgende fase in jouw leerproces. Nu kun je op een dieper niveau gaan begrijpen wat je dacht reeds te weten.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels