Engelenantwoorden orakelkaarten

Soms heb je een eenvoudig antwoord nodig op je vraag, een antwoord dat de spijker op zijn kop slaat. Dit kan een 'ja' of een 'nee' zijn, of je wilt weten wanneer je die baan krijgt, een zielsverwant tegenkomt, een beter huis krijgt enzovoort. Deze orakelkaarten bieden je betrouwbare begeleiding wanneer je een kort en krachtig, maar vriendelijk antwoord nodig hebt. Als je je in een verwarrende situatie bevindt, geven deze orakelkaarten je een rechttoe rechtaan antwoord en de duidelijkheid die je zoekt.

Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben orakelkaarten gemaakt die een eind maken aan jouw zoeken naar het antwoord door de meest stellige informatie te geven die je nodig hebt. Samen met de beschrijving geven de 44 orakelkaarten je stap voor stap aanwijzingen. Met de orakelkaarten van Engelenantwoorden krijg je heldere, directe en liefdevolle boodschappen van je beschermengelen.


TREK EEN 'ENGELENANTWOORDEN ORAKELKAARTEN' ORAKELKAART


ENKELE ORAKELKAARTEN VAN ENGELENANTWOORDEN ORAKELKAARTEN

Op dit moment is de tijd nog niet rijp om besluite...
Wellicht ben je te gefocust op een bepaalde situat...
Je engelen willen je laten weten dat zij zich erva...
Deze kaart geeft aan dat het tijd is om je vriende...
De tijd is aangebroken om deze situatie los te lat...

ZELF DEZE KAARTEN LEGGEN ?

Het complete deck met 'Engelenantwoorden orakelkaarten' orakelkaarten is online te verkrijgen bij Koppenhol uitgeverij; dè spirituele uitgeverij in Nederland

Koppenhol uitgeverij