Engelenantwoorden orakelkaarten

Soms heb je een eenvoudig antwoord nodig op je vraag, een antwoord dat de spijker op zijn kop slaat. Dit kan een 'ja' of een 'nee' zijn, of je wilt weten wanneer je die baan krijgt, een zielsverwant tegenkomt, een beter huis krijgt enzovoort. Deze orakelkaarten bieden je betrouwbare begeleiding wanneer je een kort en krachtig, maar vriendelijk antwoord nodig hebt. Als je je in een verwarrende situatie bevindt, geven deze orakelkaarten je een rechttoe rechtaan antwoord en de duidelijkheid die je zoekt.

Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben orakelkaarten gemaakt die een eind maken aan jouw zoeken naar het antwoord door de meest stellige informatie te geven die je nodig hebt. Samen met de beschrijving geven de 44 orakelkaarten je stap voor stap aanwijzingen. Met de orakelkaarten van Engelenantwoorden krijg je heldere, directe en liefdevolle boodschappen van je beschermengelen.


TREK EEN 'ENGELENANTWOORDEN ORAKELKAARTEN' ORAKELKAART


ENKELE ORAKELKAARTEN VAN ENGELENANTWOORDEN ORAKELKAARTEN

Het antwoord op je vraag is 'ja'. Als je een meer ...
Waar je een vraag over stelt zal spoedig gebeuren,...
De situatie vraagt van je om het heft in eigen han...
Waarover je vraagt zal deze maand gebeuren, of sne...
Je Engelen zijn altijd bij je! Maar je moet hen we...

ZELF DEZE KAARTEN LEGGEN ?

Het complete deck met 'Engelenantwoorden orakelkaarten' orakelkaarten is online te verkrijgen bij Koppenhol uitgeverij; dè spirituele uitgeverij in Nederland

Koppenhol uitgeverij