Maak jezelf vrijUitleg over Doreen Virtue kaart `Maak jezelf vrij`


Net als de eenhoorn op deze kaart kun je je soms gevangen voelen. Misschien heb je de controle uit handen gegeven, of misschien voel je je onder de voet gelopen op je werk of in je relatie. Als je goed naar jezelf kijkt, zul je weten of voelen op welk terrein deze boodschap voor jou geldt. Je kunt jezelf de vraag stellen: 'Waar en hoe voel ik me beperkt, geforceerd, geremd, gevangen?' Vertrouw de reactie die je krijgt. Deze kaart komt van de Romantische Engelen, zij hebben je verlangen naar een grote liefde gehoord. Om echte passie te kunnen ervaren, moet je echter eerst jezelf toestaan diepe emoties te voelen. Als je dat doet, kun je stuiten op gebieden in je leven waar je niet tevreden over bent. Alleen al door dit te erkennen werpt het een ander licht op die situaties, en maak je ruimte voor de engelen om je te helpen. Als je met overtuiging besluit de regie van je leven weer in eigen hand te nemen, zal dit je gevoel weer doen ontwaken en zich ontspannen. Dan kun je veel meer van jezelf houden, van je partner en van wat je in je leven beleeft.

De betekenis van deze `Engelen en romantiek` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van zondag: Ego-toets

Doe de 'Ego-toets'. Als je de ego-toets hebt getrokken dan wil de kaart je aan een toets herinneren. Het ego gaat voor winnen en nu meteen zoals je weet. Als je een impuls of verlangen wilt testen vraag jezelf dan af: en wat als ik het niet direct zeg, doe of krijg ? Luister eerlijk en oprecht naar het antwoord dat je krijgt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels