Vergeven en lerenUitleg over Doreen Virtue kaart `Vergeven en leren`


De Romantische Engelen kennen je verlangen naar een grote liefde, en zij sturen je deze kaart als een gids. Zij zien dat je het heerlijke van romantiek zowel kunt geven als ontvangen, als je de spinnenwebben van het verleden weg raagt. De engelen weten dat je in het verleden gekwetst bent geworden, en dat je bang bent opnieuw gekwetst te worden. Maar dit beschermingsmechanisme is ook een belemmering om liefde vrij toe te laten in je leven. Als je je verleden echt heelt, zult je het niet meer steeds blijven herhalen. In elk geval trek je in je leven situaties en relaties aan die je herinneren aan eerdere ervaringen, want dat is een van de voornaamste instrumenten van het helen. Om tot een gezonde relatie te komen, is het noodzakelijk alle boosheid, alle verwijten, alle rancunes waar je nog mee rondloopt, te 'ontgiften'. Dit geldt ook voor het jezelf vergeven. Richt je tot de engelen en vraag hen je te helpen je verleden te helen en los te laten, en zij zullen de last op je schouders verlichten zodat je hart weer kan ademen en kan vliegen.

De betekenis van deze `Engelen en romantiek` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van vrijdag: Meesterschap

Dient 'Meesterschap' zich bij jou aan ? Meesterschap dient zich aan als je, na alles wat je geleerd meent te hebben, de behoefte krijgt om te gaan dienen. Om het geleerde in praktijk te brengen en het te onderwijzen. Dit is de volgende fase in jouw leerproces. Nu kun je op een dieper niveau gaan begrijpen wat je dacht reeds te weten.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels