SpeelsheidUitleg over Doreen Virtue kaart `Speelsheid`


De Romantische Engelen zijn engelen die alles wat romantisch is in zich verenigen. Ook hebben ze een blije kinderlijke speelsheid. Ze vinden alle wonderen van liefde heerlijk en ze vragen jou dat ook te doen. De engelen willen je helpen weer verliefd te worden op het leven door te genieten en plezier te hebben. Dit gebeurt wanneer je leeft vanuit een avontuurlijke en blije gemoedsgesteldheid. De engelen vragen je: wanneer was de laatste keer dat je echt lol had? Als je dat niet meer weet, of er heel lang over moet nadenken, dan wordt het de hoogste tijd dat je elke dag bijvoorbeeld een 'speelkwartier' in je werkschema opneemt. De engelen vinden plezier hebben en lol maken iets noodzakelijks, en zeker geen luxe. Het kan van alles zijn, lekker gaan wandelen of fietsen in de natuur, auditie doen voor een amateurtoneel groep, aan teamsport gaan doen, of nieuwe dingen uitproberen. Speelsheid is een hele goede tijdsinvestering, want het geeft je energie een kick en het verbetert je stemming. Tijd voor speelsheid is essentieel, ook in een relatie, het houdt de frisheid van de omgang met elkaar levend. Plan regelmatig een avondje uit met je partner en kies om de beurt een leuke activiteit om te doen, zoals midgetgolf, karaoke, een wandeling door een tuin vol bloemen, of samen vliegeren.

De betekenis van deze `Engelen en romantiek` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels