MachtUitleg over inspiratiekaart `Macht`


Van het overlevingsinstinct blijven alleen het lot in eigen handen nemen en het zoeken naar macht over. Wanneer u deze kaart trekt, heeft de ziel een bepaalde situatie al overleefd en de controle opgeëist. Hij is er nu klaar voor om het lot in eigen handen te nemen. Wanneer u bekwaamheid om weet te zetten in zelfvertrouwen, verandert simpelweg overleven in macht. Wanneer u een moeizame worsteling omzet in succes, maakt het gevecht u sterk. Deze kaart staat voor prestaties en het vergroten van uw macht. Hij kan verwijzen naar een promotie of het verkrijgen van autoriteit of expertise. Het kan ook verwijzen naar het vinden van kracht in uzelf om met moeilijke situaties om te gaan. Hij belooft macht over anderen en situaties. verkrijgen is de eerste stap weg van egoïsme. Als de ik zelfverzekerd en autonoom is, kan hij zijn invloed aanwenden ten gunste van anderen. Dit archetype is de wereldleider in u. Het is de ik die een stempel kan drukken op de wereld en anderen kan beïnvloeden. Pas wanneer u deze ik hebt bereikt, krijgt u macht over uw lotsbestemming.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van vrijdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels