De NachtwakerUitleg over inspiratiekaart `De Nachtwaker`


De regels die u tijdens uw opvoeding hebt meegekregen zijn veranderd in uw geweten. Het verschijnen van deze kaart verwijst naar de grote regelgever, de kenner van recht en onrecht, die het overneemt van uw ouders. Dit is de criticus en bestraffer die ons vervult van angsten en schuldgevoelens wanneer we de ons opgelegde regels overtreden. De kaart waarschuwt tegen dreigende gebeurtenissen die ingaan tegen uw overtuigingen en azen op uw geweten. Er zullen harde beslissingen moeten worden genomen om het juiste te doen. U moet kiezen tussen zelfopoffering en zelfbehoud. Deze kaart houdt een risico in van schuldgevoelens, gevolgen en straf. Hij kan verwijzen naar iets waarop u niet trots bent als het uitkomt, naar schending van uw reputatie en naar sociale veroordeling. Te veel van dit archetype in uw psyche veroorzaakt overdreven schuldgevoelens bij voorvallen. Wanneer uw schaduw door dit archetype tot uitdrukking komt, wordt u wellicht in de gaten gehouden, achtervolgd of bespioneerd. De kaart voorspelt geheimen, verraad, het verleden dat u najaagt of misschien emotionele of andere vormen van afpersing.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels