De KluizenaarUitleg over inspiratiekaart `De Kluizenaar`


Deze kaart verwijst naar delen van de ik die introvert of verborgen zijn en naar de dingen die u voor uzelf houdt. Aan het begin van zijn ontwikkeling staat de psyche open voor de wereld. Wanneer hij een barrière tegenkomt die hij niet kan slechten, keert hij zich naar binnen, valt stil en wordt een onuitgedrukt deel van de persoonlijkheid. Fantasie of achteruitgang zijn pogingen van de psyche om weer naar buiten te treden. Het afsluiten van de persoonlijkheid is een acceptatie van een introverte toestand. De kluizenaarkaart kan een advies inhouden om de gestelde vraag voor uzelf te houden. Deze kaart is een slecht voorteken als u vragen stelt over roem of publiciteit. Hij weerspiegelt situaties, mensen en deuren die voor u gesloten zijn. De kaart kan verwijzen naar interne ervaringen, de innerlijke wereld, zelfkennis, verborgen kennis en onderzoek. De kluizenaarskaart kan ook betekenen dat u zich in een bepaalde situatie terugtrekt of geïsoleerd raakt, en kan duiden op afzondering, verlatenheid en eenzaamheid. De kaart verwijst altijd naar een eenzame positie. Met de kaart staat niemand aan uw kant en toch moet u de strijd van het leven aangaan.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels