De AnalistUitleg over inspiratiekaart `De Analist`


Deze kaart vertegenwoordigt de denker in ons, degene die onderzoek doet, analyseert en conclusies trekt. Dit is het deel van de psyche dat oorzaak en gevolg inziet. De verschijning van deze kaart duidt op een persoon die van orde en feiten houdt, die emotioneel en intellectueel vrij is. Hij kan erop wijzen dat u zich tot een verstandige persoon moet wenden of hiervoor bij uzelf te rade moet gaan, of beide. Als u deze kaart trekt, hebt u behoefte aan logische gedachten. U bent misschien op zoek naar bewijzen of u probeert grip te krijgen op een verwarrende en tegenstrijdige toestand, De kaart adviseert u feiten en werkelijkheid op een rijtje te krijgen voor u conclusies gaat trekken. Gebruik uw analytische kwaliteiten.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels