De AnalistUitleg over inspiratiekaart `De Analist`


Deze kaart vertegenwoordigt de denker in ons, degene die onderzoek doet, analyseert en conclusies trekt. Dit is het deel van de psyche dat oorzaak en gevolg inziet. De verschijning van deze kaart duidt op een persoon die van orde en feiten houdt, die emotioneel en intellectueel vrij is. Hij kan erop wijzen dat u zich tot een verstandige persoon moet wenden of hiervoor bij uzelf te rade moet gaan, of beide. Als u deze kaart trekt, hebt u behoefte aan logische gedachten. U bent misschien op zoek naar bewijzen of u probeert grip te krijgen op een verwarrende en tegenstrijdige toestand, De kaart adviseert u feiten en werkelijkheid op een rijtje te krijgen voor u conclusies gaat trekken. Gebruik uw analytische kwaliteiten.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels