De DichterUitleg over inspiratiekaart `De Dichter`


Deze kaart is er een van emoties en verbeelding. Hij weerspiegelt beslissingen die uit het hart komen en niet uit het hoofd. De kaart verwijst naar gevoelens, sentimentaliteit, humeurigheid en zichzelf in anderen verplaatsen. Deze kaart kan u adviseren uw gevoel te gebruiken in plaats van beoordeling of logica. Als u gevraagd hebt naar iemands motivatie, vertelt de kaart u dat hij vanuit het hart handelt en spreekt. Hij weerspiegelt gebeurtenissen waarbij sympathie, gevoeligheid ten opzichte van anderen en de sensaties van de geest en niet die van het lichaam tot uiting komen. Hij waarschuwt u ook voor het kiezen van de verkeerde weg door ingewikkelde emoties die u beïnvloeden. Het is echt gevaarlijk om te veel te fantaseren, na te denken en ervan uit te gaan dat anderen dat ook doen. Verrijkt de innerlijke dichter uw leven met het vermogen dingen te voelen en beoordelen zonder materialistisch te zijn? Of is uw logica ingesleten en zijn uw zintuigen afgestompt door emoties en dromen? Als de kaart negatief is, betekent hij een gebrek aan afstandelijkheid. De psyche heeft een keuze. Uw gevoelens kunnen u beheersen of u kunt uw gevoelens beheersen.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels