Mijn spirituele gedachten

Wat betekent het woord spiritualiteit eigenlijk? Afhankelijk van de cultuur waarin je leeft, of van je eigen visie, betekent het verschillende dingen voor verschillende mensen. Maar in wezen betekent het eenvoudig een goed mens zijn, die ernaar streeft om het best mogelijke individu te zijn.

Deze 74 kaarten kun je individueel gebruiken, voor je meditatie, of om meer inzicht te krijgen in je eigen leven. Hoe je ze ook zult gebruiken, ik ben er zeker van dat ze je een dieper begrip zullen geven van wie je werkelijk bent en dat ze je zullen helpen zien, dat je geschapen bent met een bedoeling.

De kaarten zijn bedoeld om je onbewuste te stimuleren en te activeren, om je te helpen op je spirituele reis. Niets is 'evangelie', behalve je eigen vrije wil, waarmee je je levensplan onderschreef aan de Overzijde, voordat je incarneerde.

Deze kaarten willen wegwijzers zijn om je te helpen. Als je ze gaat gebruiken, zul je ontdekken hoe ze helemaal passen bij jouw situatie.

Bedenk altijd weer, dat spiritualiteit niet wordt afgemeten aan beroemdheid of applaus, maar aan de grote en kleine dingen, waar soms alleen jijzelf weet van hebt.


TREK EEN 'MIJN SPIRITUELE GEDACHTEN' ORAKELKAART


ENKELE ORAKELKAARTEN VAN MIJN SPIRITUELE GEDACHTEN

Alleen zijn kan helpen jezelf te leren kennen, en ...
Vaak is het zo dat goedaardige woorden helpen bij ...
Er bestaat geen fout die je hebt gemaakt die God n...
Probeer één dag door te komen zonder te klagen, en...
Je kunt misschien een zorgdrager en redder zijn, m...

ZELF DEZE KAARTEN LEGGEN ?

Het complete deck met 'Mijn spirituele gedachten' orakelkaarten is online te verkrijgen bij Koppenhol uitgeverij; dè spirituele uitgeverij in Nederland

Koppenhol uitgeverij