De BedelaarUitleg over inspiratiekaart `De Bedelaar`


Deze kaart gaat over psychologische ontkenning en de dingen in uw karakter die u niet wilt erkennen. Hij daagt u uit de confrontatie aan te gaan met de elementen van uw psyche die u buitensluit, met dat waarin u geen energie steekt en dat tot een bestaan in de duisternis dwingt. Welk deel van u is geannexeerd of geamputeerd? Eens bestond het en het heeft nog steeds invloed op u. Deze kaart betekent spirituele armoede, ontkend talent en iets in uw psyche dat probeert uw leven te doorbreken. Hij waarschuwt voor zelfbestraffing, masochistische manieren om uw eigen succes te saboteren en veronachtzaamde aspecten van uw leven of van uzelf waaraan u meer waarde moet toekennen. Als u deze kaart trekt wijst dat op verloren potentie. In de buitenwereld kan hij wijzen op een terugloop van rijkdom of welzijn. Taken die u bij deze kaart eens moet bekijken, zijn mislukking, door uzelf opgelegde beperkingen, het pijnlijke verleden, of uw oude ik die u niet goed achter u kunt laten. U kunt zich van nature beperkt voelen, zoals de vrije man die leeft als een gevangene of de rijke man die leeft alsof hij nog steeds arm is.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels