De KantklosserUitleg over inspiratiekaart `De Kantklosser`


Deze kaart vertegenwoordigt het deel van uzelf dat zowel de zaaier als de oogster is en dat onbewust uw positieve of negatieve lot stuurt. Als u de lessen van het leven niet leert, zal de kantklosser u van de ene slachtofferrol naar de andere leiden. We bestaan te midden van een web van zelf gecreëerde lotsbestemmingen - als in elkaar geweven draden van het levenstapijt - die ons psychologisch aan elkaar verbinden. Patronen van gebeurtenissen en terugkerende resultaten behoren allemaal tot dat deel van het mysterie waarop deze kaart wijst. De verschijning van deze kaart kan erop wijzen dat u weigert uw eigen bijdrage aan uw huidige situatie te erkennen. U geeft het ongeluk de schuld in plaats van uw eigen zwakheid, andere mensen in plaats van uzelf. Zolang u deze onderbewuste elementen in uzelf ontkent. blijft u gevangen in een beperkende, ongelukkige en onsuccesvolle spiraal.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van zaterdag: Duurzaamheid

Trek je 'duurzaamheid' ? Duurzaamheid is voortgaande ontwikkeling. Dat omvat zowel groei als afbraak. Afbraak is het wegnemen of wegvallen van beletsel tot zijn. Groei is de daaropvolgende fase waarin de onbalans ontstaat die de schil vormt die vervolgens weer afgebroken wordt. Waarna de volgende cirkel ontstaat. Deze cirkels vormen een weldadige spiraal van het leven. Weet je nog ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels