De KantklosserUitleg over inspiratiekaart `De Kantklosser`


Deze kaart vertegenwoordigt het deel van uzelf dat zowel de zaaier als de oogster is en dat onbewust uw positieve of negatieve lot stuurt. Als u de lessen van het leven niet leert, zal de kantklosser u van de ene slachtofferrol naar de andere leiden. We bestaan te midden van een web van zelf gecreëerde lotsbestemmingen - als in elkaar geweven draden van het levenstapijt - die ons psychologisch aan elkaar verbinden. Patronen van gebeurtenissen en terugkerende resultaten behoren allemaal tot dat deel van het mysterie waarop deze kaart wijst. De verschijning van deze kaart kan erop wijzen dat u weigert uw eigen bijdrage aan uw huidige situatie te erkennen. U geeft het ongeluk de schuld in plaats van uw eigen zwakheid, andere mensen in plaats van uzelf. Zolang u deze onderbewuste elementen in uzelf ontkent. blijft u gevangen in een beperkende, ongelukkige en onsuccesvolle spiraal.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels