De VrekUitleg over inspiratiekaart `De Vrek`


De vrek is het aspect van de persoonlijkheid dat neemt en geeft maar zich niet aanpast; het is de verzamelaar, de hamsteraar en de onthouder. De verschijning van deze kaart duidt op een stagnatie in uw leven. Hij waarschuwt ervoor dat u niet inziet dat alles om u heen verandert en dat u nu mee moet veranderen. Mensen en situaties in uw leven, of aspecten van uzelf, zijn veranderd. Manieren van leven en ideeën die pasten bij het verleden. leiden nu tot problemen omdat ze niet meer werken in uw huidige situatie. De kaart gaat over dat wat u gehandhaafd hebt en nu moet laten gaan, dat wat u moet afstaan in plaats van vasthouden. U bent misschien blijven hangen in het verleden en bent bang om verder te gaan, u bent gevangen in door uzelf opgelegde beperkingen. Misschien koestert u oude wrokken die uw bestaan verteren, hoewel ze niets te maken hebben met het heden.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels