De LeraarUitleg over inspiratiekaart `De Leraar`


Dit archetype is altijd bij u, zelfs als u er zich niet bewust van bent. In het leven bent u zowel student als docent, leerling als meester. Wanneer deze kaart verschijnt, is er iets dat u moet leren of bezit u kennis die u moet doorgeven en moet delen met anderen. Er kunnen gebeurtenissen plaatsvinden die u iets belangrijks zullen leren. In tegenstelling tot kaarten die te maken hebben met lessen die onbewust uit het leven worden geleerd, betekent deze kaart meestal dat er verstandelijk iets te leren valt. De kaart kan verschijnen op een moment in uw leven waarin u nog steeds de leerling bent, maar op het punt staat meester te worden. Hij kan betekenen dat uw innerlijke leraar, uw wijze adviseur, u kan begeleiden tijdens uw mythische zoektocht. Uw doel kan transformatie, kennis en individualisatie zijn - verworden tot uw ware ik - of een solide, wereldlijk doel waarvoor u kennis uit boeken moet opdoen. Of uw bestemming nou mythisch of praktisch is, de leraar weerspiegelt het deel van de psyche dat u erheen zal brengen.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels