De SteenhouwerUitleg over inspiratiekaart `De Steenhouwer`


De verschijning van deze kaart duidt op het deel van de psyche dat vertrouwt op zintuiglijke indrukken. Hij suggereert iemand die de materiële wereld ervaart en ziet zoals hij is. Iemand als dit accepteert de dingen zoals ze zijn, zonder er allerlei onderliggende gedachten bij te hebben. De kaart is ook een teken van een goed gevoel voor bedrijfsvoering en winst. Praktische aspecten, schoonheid en bruikbaarheid komen in deze kaart samen. De steenhouwerskaart kan overdreven gezien ook wijzen op iemand die het vuur dooft van dingen, die een versteende persoonlijkheid en geen visie heeft. Hij bevat een waarschuwing voor geblokkeerde zintuigen, lichamelijk of geestelijk - iemand die te blind is om te zien. Materialisme wordt tegenover idealisme geplaatst. Met deze kaart krijgt u wat u ziet (en niets meer). Afhankelijk van de reden van uw verzoek kan de kaart u adviseren om realistisch en praktisch te zijn, materiele zaken te overwegen of weer met beide voeten op de grond te komen. U wordt geadviseerd uw beeld decoratief maar werkbaar te maken. Als negatieve kaart vertegenwoordigt hij de verstening van hoop, liefde en creativiteit, evenals onpraktische ambities. Sommige idealen zijn nou eenmaal te onrealistisch en kunnen nooit bereikt worden.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels