De WolvenmanUitleg over inspiratiekaart `De Wolvenman`


De wolvenman is het instinctieve, intuïtieve archetype. De kaart suggereert vermoedens en intuïtieve reacties, acuut aanvoelen en weten en het vermogen direct conclusies te trekken. Hij verwijst naar een 'gevoel' voor iets. De kaart kan verwijzen naar goede verbale, geschreven of muzikale communicatie. De zaken die bij deze kaart moeten worden onderzocht zijn risico's lopen en kansen wagen, gokken of oordelen op basis van ervaring of gevoel zonder de feiten te kennen. Deze kaart betekent dat er veel mogelijkheden voor u zijn in uw huidige situatie. Uw innerlijk weet misschien al welke richting het op gaat en wat er te gebeuren staat. U kunt nu op uw perceptie afgaan, als u maar onthoudt dat niets vaststaat bij deze kaart. Deze kaart geeft u het vermogen zich dingen voor te stellen, irrationele beslissingen te nemen die de moeite waard zijn. De eerste indruk wordt benadrukt. U moet vertrouwen op basale reacties als aantrekkingskracht en instincten als vechten, weglopen, stilstaan, verslinden of afwijzen. Wat vertelt uw instinct u? De negatieve kant van deze kaart verwijst naar agressie, angst en andere ongecontroleerde, instinctieve reacties. Het beest in u komt misschien wel naar buiten tijdens de lunch!

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels