De WolvenmanUitleg over inspiratiekaart `De Wolvenman`


De wolvenman is het instinctieve, intuïtieve archetype. De kaart suggereert vermoedens en intuïtieve reacties, acuut aanvoelen en weten en het vermogen direct conclusies te trekken. Hij verwijst naar een 'gevoel' voor iets. De kaart kan verwijzen naar goede verbale, geschreven of muzikale communicatie. De zaken die bij deze kaart moeten worden onderzocht zijn risico's lopen en kansen wagen, gokken of oordelen op basis van ervaring of gevoel zonder de feiten te kennen. Deze kaart betekent dat er veel mogelijkheden voor u zijn in uw huidige situatie. Uw innerlijk weet misschien al welke richting het op gaat en wat er te gebeuren staat. U kunt nu op uw perceptie afgaan, als u maar onthoudt dat niets vaststaat bij deze kaart. Deze kaart geeft u het vermogen zich dingen voor te stellen, irrationele beslissingen te nemen die de moeite waard zijn. De eerste indruk wordt benadrukt. U moet vertrouwen op basale reacties als aantrekkingskracht en instincten als vechten, weglopen, stilstaan, verslinden of afwijzen. Wat vertelt uw instinct u? De negatieve kant van deze kaart verwijst naar agressie, angst en andere ongecontroleerde, instinctieve reacties. Het beest in u komt misschien wel naar buiten tijdens de lunch!

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels