De Gewonde HeelmeesterUitleg over inspiratiekaart `De Gewonde Heelmeester`


De gewonde delen van uw psyche bestaan in u als gewonde wezens, maar u bezit de gave ze weer te genezen. Deze kaart vertegenwoordigt de vergevende, verzachtende en alles helende innerlijke stem. Als deze kaart verschijnt, zal een alledaagse ervaring u zacht en mooi helen. Het kan gaan om een kleine gebeurtenis die uw verstoorde vertrouwen in de mens herstelt of een fantastische kans die u verloren macht en zelfvertrouwen teruggeeft. De kaart kan ook lichamelijke genezing betekenen. In de buitenwereld kan de heelmeester een arts of advocaat zijn die uw leed op de een of andere manier verzacht. De andere kaarten die u trekt, zullen u vertellen wat heling nodig heeft. Als de heelmeester optreedt met het kind in uzelf, zal een deel van u groeien en volwassen worden of zal een wond uit uw jeugd genezen. Als de heelmeester verschijnt met de vrek, zult u pijnlijke herinneringen loslaten en troost en vergeving vinden. De kaart kan er ook op duiden dat u in staat bent iemand anders te helpen, u het pad al bewandeld hebt waarop zij nu worstelen en waarvan u sterker bent geworden.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels