De GevangeneUitleg over inspiratiekaart `De Gevangene`


Deze kaart betekent dat u gevangen gehouden wordt door iets dat zowel dodelijk verslavend als ondoorgrondelijk is. Of het nu gaat om een liefdesrelatie, een ambitie, hebzucht, luiheid of faalangst, het is niet wat het aanvankelijk lijkt. We zijn alleen een gevangene van het onbekende. Als u geobsedeerd bent door liefde, wordt u niet vastgehouden door uw geliefde, maar door de betekenis van deze verbinding voor uw psyche. Obsessieve liefde voor een machtige persoon kan bijvoorbeeld een minderwaardigheidscomplex maskeren. Het achterhalen van de bron van deze verleidelijke macht kan u onmiddellijk bevrijden. Als de vreugde van een prestatie steeds snel vervaagt en u altijd gemarteld wordt door uw eigen ambities, als u meer geld hebt dan u ooit zou kunnen uitgeven maar nog steeds vreselijk hebzuchtig bent, bent u een gevangene. Zonder vrijheid kan de wereld aan uw voeten liggen zonder dat u er iets van bezit. Deze kaart adviseert u onder het oppervlak te graven. Iets staat uw vooruitgang in de weg en u zit vast. Niet erkende verslavingen, lusten, angst voor- of de vergeten cycli van het verleden kunnen u allemaal gevangenhouden. Alleen uw psyche bevat de sleutel en deze kunt u vinden door een dieper begrip van uzelf.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels