De MandalaUitleg over inspiratiekaart `De Mandala`


Deze kaart verwijst naar de chaotische of heldere levensomstandigheden die samen een puzzel vormen. De mandala is de doolhof. Hij vertegenwoordigt de manier waarop alle wegen van de psyche naar een centraal punt leiden, de essentie van de ik - de totaliteit van het individu in zowel bewuste als onderbewuste aspecten. De kaart komt vaak te voorschijn wanneer voortekens of betekenisvolle toevailigheden ('synchroniciteit') in uw externe wereld plaatsvinden. Zijn verschijning is een teken dat u de goede kant opgaat, dat de dingen op zijn plaats beginnen te vallen in uw leven. Er vindt een verandering in het patroon plaats. De kaart vertegenwoordigt persoonlijke groei, een vervulling van het lot of het recht zetten van zaken. Het belooft dat orde in het leven mogelijk is. U bent in staat de rommelige en storende elementen te verwijderen uit uw leven of psyche, of ze in harmonie te brengen met uw leven of uzelf. De orde is al latent aanwezig in de chaos.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels