De MandalaUitleg over inspiratiekaart `De Mandala`


Deze kaart verwijst naar de chaotische of heldere levensomstandigheden die samen een puzzel vormen. De mandala is de doolhof. Hij vertegenwoordigt de manier waarop alle wegen van de psyche naar een centraal punt leiden, de essentie van de ik - de totaliteit van het individu in zowel bewuste als onderbewuste aspecten. De kaart komt vaak te voorschijn wanneer voortekens of betekenisvolle toevailigheden ('synchroniciteit') in uw externe wereld plaatsvinden. Zijn verschijning is een teken dat u de goede kant opgaat, dat de dingen op zijn plaats beginnen te vallen in uw leven. Er vindt een verandering in het patroon plaats. De kaart vertegenwoordigt persoonlijke groei, een vervulling van het lot of het recht zetten van zaken. Het belooft dat orde in het leven mogelijk is. U bent in staat de rommelige en storende elementen te verwijderen uit uw leven of psyche, of ze in harmonie te brengen met uw leven of uzelf. De orde is al latent aanwezig in de chaos.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van donderdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels