De PatriotUitleg over inspiratiekaart `De Patriot`


De patriot vertegenwoordigt dat deel van u dat kracht en zekerheid zoekt bij de stam of clan. Hij verwijst naar uw band met de familie, geboortestad, sportvereniging of land. Hij moedigt u aan na te denken over uw raciale achtergrond, groepsinstinct, trots voor uw eigen en familiegeschiedenis of zelfs de angst voor buitenstaanders. Bent u een supporter van de groep of ondersteunt de groep u? Bent u misschien moediger in een grote groep? Als uw psyche te zeer doordrongen is van dit archetype kunt u familieziek, fanatiek, racistisch of homofoob worden. Te weinig van de patriot wijst op een gebrek aan trouw of plicht met geen enkel gevoel voor uw thuisland of bezittingen. Op welke manier opereert het archetype in uw leven? Ligt uw kracht binnen uw familie, soortgenoten of land? Of streeft u naar onafhankelijkheid? De zaken die bij deze kaart onderzocht moeten worden, omvatten familie-ethiek, gewoonten, ingaan tegen de clan en gehoorzaam of ongehoorzaam zijn aan de familieverwachtingen.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels