De LijdzameUitleg over inspiratiekaart `De Lijdzame`


Slachtoffers willen niet altijd gered worden. Sommigen keren steeds opnieuw terug naar hetzelfde gevaarlijke moeras en trekken je mee naar beneden als je ze probeert te redden. De zwakken en kwetsbaren kunnen de kracht van een vampier hebben, die u dwingt uw leven in te richten rond de angst hen overstuur te maken. Dit archetype houdt stand door dapper en onnodig te lijden ten gunste van de liefde, de kinderen of een verloren zaak. De kaart vertegenwoordigt de zieke die gezond zou kunnen zijn, maar die er hun beroep van maken anderen te beheersen met hun ziekte. Hun ziekte vervult een psychologische behoefte en als iets positiefs dreigt te gebeuren, zetten ze hun eigen ongeluk in.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels