Het Kind in uzelfUitleg over inspiratiekaart `Het Kind in uzelf`


Het kind in uzelf vertegenwoordigt al die aspecten van de psyche die zijn achtergelaten toen u volwassen werd: onschuld, naïviteit, kinderachtigheid en alle aspecten in u die niet zijn meegegroeid. Als u een driftbui krijgt zoals een peuter, misdraagt het kind in u zich. Als u zich gekwetst voelt door iets dat een verstandiger persoon niet zou raken, huilt het kind in u. Het kind in u is niet dom, overdreven emotioneel of onbeheerst, maar een onhandelbare geest, onervaren en onwetend; het deel van u dat niet volwassen kan reageren. Het kind in uzelf is een jongere versie van u maar ook de versie van degene die u nu bent - omdat dit deel van u zich niet ontwikkeld heeft. Het is uw taak om het kind in u te laten groeien. Als u deze kaart trekt, wijst dat meestal op onvolwassen en pijnlijk gedrag. Afhankelijk van de situatie is er ook een behoefte om ergens fris tegenaan te kijken, door de ogen van een pasgeboren kind. De kaart gaat over de wijsheid van een gek, onschuld, diepgaand lijden, vertrouwen, kinderachtig zijn. Het verschijnen van de kaart zegt dat er potentieel is voor innerlijke groei of de behoefte om kinderlijk gedrag los te laten.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van zaterdag: Vergoeilijken

Als je 'Vergoeilijken' trekt dan is dit misschien een moment om te overwegen wat jij zoals vergoeilijkt. Is er iets in je gedrag waarvoor je geen verantwoordelijkheid wilt dragen ? Want dat is de reden waarom wij dingen vergoeilijken. Of is het een neiging die zicht meer vanbinnen afspeelt ? Let wel; innerlijke negativiteit is minstens zo destructief als uiterlijke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels