De SpiegelvrouwUitleg over inspiratiekaart `De Spiegelvrouw`


Wat u op anderen projecteert is het spiegelbeeld van wat u in uzelf ontkent. De spiegel van de geest is vervormend en daarom herkent u uw eigen portret niet. Is het meisje werkelijk zo vreselijk of bekritiseert u haar om uzelf gerust te stellen. Het is uw eigen kwetsbare, verbleekte uiterlijk dat u afschrikt en het feit dat u voelt dat u niet zonder ze kunt om te slagen. Zij die vol vuur de dief verachten, pretenderen eerlijk te zijn, maar diep van binnen zouden zij graag iets voor niets willen ontvangen. Mensen die een explosief karakter haten, willen niet hetzelfde zijn als de woedende gek, maar verachten in werkelijkheid hun eigen onderliggende boosheid. De buitenwereld weerspiegelt de innerlijke wereld. De dingen die uw haat voor anderen losmaken, zijn die aspecten in uzelf die u het meest hebt onderdrukt. Wat u in een ander tegenkomt, is dat wat u psychologisch bij uzelf moet onderzoeken. Zelfverbeelding is de onderwerping van de ziel. Deze kaart vertelt u in de spiegel te kijken. Als u de spiegelvrouw tegenkomt, kunt u iets moois of iets lelijks zien, maar u bent het altijd zelf.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels