De wijze oude manUitleg over inspiratiekaart `De wijze oude man`


Dit is de kaart van de oude wijsheid. Hij vertegenwoordigt de bron van voorouderlijke kennis en raciaal geheugen, het deel van de psyche dat een band heeft met verleden en toekomst. De psyche is als een kind dat door de tijd omhuld is. ln tegenstelling tot onze bewuste geest wordt de ziel niet beperkt door tijd - hij heeft het vermogen zich op te trekken aan de wijsheid van de wijze oude man van de toekomst. Deze wijze oude man is de persoon die u over twintig jaar zult zijn en de kennis van de wereld zoals die over honderd jaar zal zijn. Er is ook een wijze oude man van het verleden, die niet alleen staat voor uw persoonlijke ervaringen uit het verleden, maar ook voor die van uw voorouders of de ik zoals die eeuwen geleden was in vroegere incarnaties, Het verschijnen van deze kaart duidt op de behoefte aan een band met dit grenzeloze inzicht en deze tijdloze psychische kracht en het vermogen het aan te trekken. Op een aards niveau betekent dit goed advies, therapie en inzicht. U kunt dit archetype herkennen in experts die beschikken over alle kennis die hun beroep vereist. De kaart kan ook verwijzen naar de ontwikkeling van ongebruikelijke voorspellende gaven.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels