De wijze oude manUitleg over inspiratiekaart `De wijze oude man`


Dit is de kaart van de oude wijsheid. Hij vertegenwoordigt de bron van voorouderlijke kennis en raciaal geheugen, het deel van de psyche dat een band heeft met verleden en toekomst. De psyche is als een kind dat door de tijd omhuld is. ln tegenstelling tot onze bewuste geest wordt de ziel niet beperkt door tijd - hij heeft het vermogen zich op te trekken aan de wijsheid van de wijze oude man van de toekomst. Deze wijze oude man is de persoon die u over twintig jaar zult zijn en de kennis van de wereld zoals die over honderd jaar zal zijn. Er is ook een wijze oude man van het verleden, die niet alleen staat voor uw persoonlijke ervaringen uit het verleden, maar ook voor die van uw voorouders of de ik zoals die eeuwen geleden was in vroegere incarnaties, Het verschijnen van deze kaart duidt op de behoefte aan een band met dit grenzeloze inzicht en deze tijdloze psychische kracht en het vermogen het aan te trekken. Op een aards niveau betekent dit goed advies, therapie en inzicht. U kunt dit archetype herkennen in experts die beschikken over alle kennis die hun beroep vereist. De kaart kan ook verwijzen naar de ontwikkeling van ongebruikelijke voorspellende gaven.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van zaterdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels