AspiratieUitleg over inspiratiekaart `Aspiratie`


Deze kaart vertegenwoordigt zowel de hogere vrouwelijke ik als de hogere mannelijke ik. Als de anima/animus-worsteling achter de rug is en de tegengestelden in de psyche zijn verenigd, komt een krachtige, potentere, holistische ik naar boven. Deze kaart trekken, betekent dat u zowel innerlijk als uiterlijk veel in uw mars hebt en zult slagen in toekomstige ondernemingen in de wereld. De kaart verwijst naar de hogepriester of -priesteres in u, die u leidt door uw eigen ervaring en wijsheid en u succesvol en gelukkig maakt bij alles wat u doet. De kaart belooft succes in uw loopbaan, macht, zelfvertrouwen en vermogen. Hij kan ook verwijzen naar diepgaande liefde en romantiek die een serieuze fase gaan betreden. U hebt misschien al succes bereikt maar er ligt een leven voor u dat nog meer voldoening geeft, een leven waarin u alles kunt inzetten dat in u zit. De kaart belooft de volgroeiing van een project of uzelf, wanneer innerlijke heling en volledigheid succes in de buitenwereld garanderen. Ook verlaat u een ongelukkige toestand en laat een moeilijke relatie, worsteling of verdrietige situatie in het leven achter u.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels