De PsycheUitleg over inspiratiekaart `De Psyche`


Dit archetype karakteriseert de geest, uw ware ik of essentie. Het is wat we zijn aan het begin en aan het einde wanneer het leven ons niet langer vormt. De kaart gaat over kernmotieven en de dingen die onveranderlijk en eeuwig zijn in de ziel. Het wijst op een behulpzame psychische ervaring en richtlijn en ook op de noodzaak juist te oordelen, trouw te blijven aan uzelf en doen wat uw ziel u gebiedt te doen. De kaart vertelt u dat er een tijd op komst is waarin het moeilijk zal zijn voor u om trouw te blijven aan uw ware karakter. De kaart betekent ook onontwikkeld potentieel, talenten, krachten, inzichten of innerlijke kwaliteiten die de aankomende gebeurtenis naar voren zal brengen. Misschien ontmoet u iemand die u of uw opvattingen zal veranderen. Misschien experimenteert u met nieuwe ideeën of heeft u een ervaring die een diepgaand effect heeft op uw innerlijk. De ervaring kan zwaar zijn maar de geest ontwikkelt zich door contacten met de buitenwereld.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels