De PsycheUitleg over inspiratiekaart `De Psyche`


Dit archetype karakteriseert de geest, uw ware ik of essentie. Het is wat we zijn aan het begin en aan het einde wanneer het leven ons niet langer vormt. De kaart gaat over kernmotieven en de dingen die onveranderlijk en eeuwig zijn in de ziel. Het wijst op een behulpzame psychische ervaring en richtlijn en ook op de noodzaak juist te oordelen, trouw te blijven aan uzelf en doen wat uw ziel u gebiedt te doen. De kaart vertelt u dat er een tijd op komst is waarin het moeilijk zal zijn voor u om trouw te blijven aan uw ware karakter. De kaart betekent ook onontwikkeld potentieel, talenten, krachten, inzichten of innerlijke kwaliteiten die de aankomende gebeurtenis naar voren zal brengen. Misschien ontmoet u iemand die u of uw opvattingen zal veranderen. Misschien experimenteert u met nieuwe ideeën of heeft u een ervaring die een diepgaand effect heeft op uw innerlijk. De ervaring kan zwaar zijn maar de geest ontwikkelt zich door contacten met de buitenwereld.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels