De SchaduwUitleg over inspiratiekaart `De Schaduw`


Bij de geboorte maakt het bewustzijn deel uit van de geest die naar de wereld uitgaat. Alles dat in het ongewisse is achtergelaten is onderbewust, de schaduw. Dit is uw gemene tweelingbroer die staat voor alles dat u in de loop van uw beschavingsproces hebt onderdrukt: primitieve angst en haat, wreedheid, impulsen en het duistere onbekende. Ieders schaduw is uniek omdat we allemaal iets anders onderdrukken. Deze kaart waarschuwt voor controle-verlies, een onplezierige situatie of een vervelende ontmoeting waarbij de schaduw zijn werk zal doen. Deze confrontatie moet ervoor zorgen dat u naar uzelf kijkt, naar uw eigen duistere kant. Als u het onderliggende probleem van die situatie kent, zal uw eigen schaduw integreren met uw ziel en zult u groeien. Tot dat moment blijft u uw schaduw tegen het lijf lopen in beangstigende situaties of de kant van andere mensen.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels