De EeuwigheidUitleg over inspiratiekaart `De Eeuwigheid`


De eeuwigheid is het archetype van de wedergeboorte. De kaart kan gesymboliseerd worden door het oude en door het nieuwe jaar - het einde van de ene fase en het begin van de andere. Hij duidt op een deel van de psyche dat is opgebouwd uit ervaringen in een bepaalde periode die uw gedrag en gedachtegang bepalen. Steeds als deze kaart verschijnt, beoordeelt, evalueert of komt u tot een definitieve conclusie over een bepaald deel van uw leven en van uw persoonlijkheid. Of uw standpunt nu juist of onjuist is, hij wordt sterk gevormd door deze fase van uw leven. De kaart voorspelt een nieuwe richting. Hij duidt op een einde, dat op het juiste moment komt. De kaart toont aan dat u, emotioneel of psychologisch, al het mogelijke uit deze baan, relatie of situatie hebt gehaald, U bent boven deze ervaring uitgestegen of hebt alles wat u aankunt aanvaard. De beslissing om verder te gaan is doorgaans correct, al zijn uw motieven dat soms niet. Er kan een stagnatie en neergang plaatsvinden voor het nieuwe tijdperk begint. In de buitenwereld kan de kaart betekenen dat de of situatie waarnaar u vraagt, gevormd is door de ervaringen in zijn of haar leven.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van dinsdag: Oordelen

Als je 'Oordelen' trekt dan oordeel je misschien teveel. Of je word veroordeeld. Oordelen is een vinding van het ego dat graag verschillen benadrukt in zijn eigen voordeel. Oordelen zijn dan ook gebaseerd op angst. Angst voor dat wat je niet kent en angst voor afwijzing van wat jij bent. Eigenlijk zijn beide angst voor het onbekende. Als je het oordeel loslaat ben je allebei oke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels