De alchemistUitleg over inspiratiekaart `De alchemist`


De verschijning van deze kaart suggereert het proces van individualisatie - dat wil zeggen: transformeren in een spiritueel wezen die geluk en controle over zijn leven en de ik heeft verkregen. Dit proces is de zoektocht naar de ware ik. Als de held terugkeert met de overwinning, zal het alchemistendeel van het karakter de daarbij horende verandering teweegbrengen, als een plant die een nieuwe bloem krijgt. brengt uw psyche op één lijn als uw interne en externe werelden met elkaar in contact komen. Dit archetype is de innerlijke tovenaar díe tegengestelden en extremiteiten in balans brengt en innerlijke groei stimuleert. De verschijning van de alchemistkaart is een teken dat u op weg bent naar volledigheid in minstens één situatie of psychologisch aspect van uzelf. Hij duidt op een connectie tussen de tegenstrijdige factoren van uw persoonlijkheid. Hij verwijst ook naar levensveranderende inzichten. Als u deze kaart trekt, betekent het dat problemen zullen worden opgelost en u een stap vooruit kunt zetten. Op aards gebied betekent hij een belangrijke 'reparateur' - de arts die uw ziekte zal genezen, de advocaat die uw moeilijke rechtszaak kan winnen.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels