De HouthakkerUitleg over inspiratiekaart `De Houthakker`


De houthakker is de innerlijke vernietiger. De kaart betekent een innerlijke dood, als een deel van u emotioneel afloopt en nooit meer tot leven komt. Liefde, medeleven en de wens succes te hebben, kunnen allemaal sterven. De verschijning van deze kaart kan erop wijzen dat u een van de levende doden aan het worden bent, verstoken van alles in uzelf. Hij kan verwijzen naar een leegte in u, dingen die bevroren zijn, een innerlijk gebrek. Deze leegte kan iets zijn dat verwoest is of iets dat u nooit hebt bezeten. De kaarten die om deze kaart heen liggen, zullen u vertellen wat u verloren hebt of wat er ontbreekt aan uw psyche. In het externe leven is de kaart een slecht voorteken bij vragen over de voortgang van uw baan, huwelijk of rijkdom. De kaart wijst ook op een misbruik van agressie, onderdrukte woede en overdreven reacties. Hij kan de behoefte aan het overlevingsinstinct en zelfbehoud voorspellen. De kaart is echter niet alleen negatief. Misschien moet een bepaalde situatie een halt worden toegeroepen voor hij u volledig in zijn greep krijgt. Zowel in de interne als externe wereld moeten zaken uitgeroeid worden om de rest te laten opbloeien. De houthakker hakt een tak van de boom zodat een nieuwe twijg kan groeien.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels