De HeldUitleg over inspiratiekaart `De Held`


Ieder van ons is een held tijdens de zware levensreis en gaat zijn persoonlijke strijd aan. Deze kaart belichaamt de moedige innerlijke worsteling van de psyche, zijn spirituele reis naar volledigheid. Als een innerlijk conflict is opgelost, verkrijgt u in overeenstemming daarmee kracht en wijsheid. U wordt de veroveraar van uw emoties en zwakheden, de overwinnaar van uw worstelingen in het leven. U verkrijgt opnieuw de controle over uw leven. De geest wordt sterker en ontwikkelt zich; hij leert iets en gaat verder. Deze kaart betekent dat u een probleem overwonnen hebt of dat u spoedig met een probleem geconfronteerd zult worden en dit zult overwinnen. Elke trauma en elke ramp gaan gepaard met een overwinning. Het gevolg is dat het lot verandert en u ook. Als u met dit probleem weet om te gaan, zult u er nooit meer mee geconfronteerd worden. Deze kaart duidt altijd op een worsteling en een innerlijk besef. Vervolgens treedt een prachtige verbetering in het leven op. De strijd kan zich binnen in u afspelen of in uw externe leven, maar hij zal beide aspecten van u beïnvloeden.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van zaterdag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels