Tarot geboortekaart uitrekenen


De meesten van ons weten hun sterrenbeeld, maar wist je dat je ook een tarot geboortekaart hebt? Afgeleid uit de cijfers van jouw geboortedatum onthullen de tarot geboortekaarten ons diepste zelf en onze persoonlijke identiteit die altijd aanwezig is door ons leven heen. Geboortekaarten onderstrepen ons potentieel in dit leven en de kwaliteiten waaruit we kunnen putten om onze spirituele missie te vervullen. Ze tonen jou je sterktes, uitdagingen en sleutelthema's van een heel leven, dit alles met grote nauwkeurigheid en diepgang.

Tarotkaarten

Hoe jouw geboortekaarten uitrekenen

Er zijn een aantal verschillende manieren om jouw tarot geboortekaarten uit te rekenen, elke resulteert in een net iets andere set met tarotkaarten. Hieronder wordt uitgelegd hoe je dit zelf kunt doen. Je kunt ook direct jouw kaart laten uitrekenen op onze pagina met tarotkaart berekeningen.

Methode 1 - Een enkele tarot geboortekaart uitrekenen

Tel ieder cijfer uit jouw geboortedatum op. Als jouw geboortedatum bijvoorbeeld 7 april 1969 is, dan tel je 7 + 4 + 1 + 9 + 6 + 9 = 36. Elk getal hoger dan 21 moet teruggebracht worden door de twee cijfers weer bij elkaar op te tellen, in dit geval 3 + 6 = 9. Dit betekent dat jouw geboortekaart 'De kluizenaar' is.

Methode 2 - Twee tarot geboortekaarten uitrekenen

Dit is een andere veelgebruikte methode. Om jouw tarotkaarten uit te rekenen tel de de cijfers van jouw geboortedatum op. Dat gaat op deze manier: DD + MM + 19 + JJ (bij een datum vanaf 2000 is het 20 in plaats van 19). Om weer het voorbeeld van 7 april 1969 te nemen tel je 7 + 4 + 19 + 69 = 99 bij elkaar op. Deze twee getallen tel je weer bij elkaar op (9 + 9 = 18), dit geeft ons de eerste tarotkaart; 'de maan'. Vervolgens reduceer je dit weer tot de tweede tarotkaart (1 + 8 = 9): 'de kluizenaar'.

Mocht je uitkomen op drie cijfers, bv 27 + 4 + 19 + 79 = 129, dan gebruik je de eerste twee getallen als 1 nummer (in dit geval dus 12) welke wordt opgeteld bij het derde cijfer (hier dus 12 + 9 = 21). Zo zal in dit geval 'de wereld' de eerste geboortekaart zijn, de tweede is 'de kluizenaar' (2 + 1)

Methode 3 - jouw persoonskaart en zielskaart uitrekenen

Dit de methode die Mary Greer gebruikt en welke je ook op onze website kunt doen. In plaats van geboortekaarten worden de tarotkaarten nu persoonskaart en zielskaart genoemd. De persoonskaart staat voor wat we moeten leren in dit leven, terwijl de zielskaart staat voor wat ons enkele doel is over meerdere levens. Om jouw persoonskaart te bepalen tel je de dag, maand en jaar van jouw geboortedatum bij elkaar op. Dat is dan het nummer van jouw persoonskaart. Vervolgens kun je deze weer verder reduceren door de cijfers weer bij elkaar op te tellen om het nummer van jouw zielskaart uit te rekenen. In sommige gevallen gaat dan ook de persoonskaart en zielskaart dezelfde tarotkaart zijn.


Hoe jouw geboortekaarten te interpreteren

Wanneer je jouw tarot geboortekaarten berekend hebt, kun je ze lezen en begrijpen welke rol ze hebben in jouw leven. Neem jouw geboortekaarten uit het tarotdeck en bestudeer ze. Vraag jezelf af:

  • Wat moet ik leren van deze kaart
  • Welke symbolen, kleuren, afbeeldingen, eigenschappen en verhalen trekken me aan
  • Hoe kan ik de uitdagingen in deze kaart aanvliegen
  • Hoe kan ik het meeste halen uit de kansen die deze tarotkaart toont
  • Hoe kan ik putten uit de diepere kwaliteiten en talenten van deze tarotkaart

Zelfs zou je kunnen slapen met deze kaart onder jouw kussen en opletten op wat je droomt. Of; stop hem in je tas op portemonnee en kijk er af en toe even naar. Kijk wat hij je brengt....

Zelf jouw persoonlijke tarotkaart laten berekenen?

Kijk dan verder op onze tarot-afdeling bij de tarotkaart berekeningen!Dagkaart van zaterdag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels