Lenormand leren


Leer de lenormand te lezen en vind de antwoorden op de mysteries van het leven...

Graag helpen we jou een handje om de lenormandkaarten op een gemakkelijke manier te kunnen lezen. Op deze manier kun je toegang krijgen tot de krachtige kennis die in de kaarten verborgen zit.

Lenormandkaarten

Het doel is om het leren van de lenormand eenvoudig en toegankelijk te maken terwijl we de taal die de lenornmandkaarten gebruiken om te communiceren respecteren.

Of je nu een beginner of een gevorderde leerling van de Lenormand bent is niet belangrijk. Hopelijk kunnen we je de symbolen van de Lenormandkaarten tonen, welke verbanden ze onderling hebben, en hoe ze je kunnen helpen bij de beslissingen in het dagelijks leven.

Waarom de Lenormand leren?

Het Lenormanddeck is een klein systeem om te divineren welke stamt uit de late jaren 1800. Het bestaat uit slechts 36 kaarten. Elke kaart heeft een enkele afbeelding. De kaarten samen vormen zinnen die bepaalde betekenissen hebben.

De afbeelding op elke kaart kan verschillende betekenissen hebben. Om de juiste betekenis te selecteren kijkt men naar de gestelde vraag, de naastliggende kaarten en het inzicht van de kaartlezer.

Een kundige kaartlezer kan geheimen en andere waarheden onthullen, zelfs die onbekend zijn aan de vraagsteller.

Wanneer je leert de lenormand te lezen krijg je toegang tot kennis - zowel verborgen als voor de hand liggend.

Terwijl andere divinatiesystemen zicht vooral richten op psychologie, motieven en persoonlijke groet is de Lenormand gebaseerd op het dagelijkse leven en gebeurtenissen. Het zal ze directe en onverbloemde antwoorden op vragen zoals of je partner vreemd gaat, of je je huis zal verkopen of wat iemands intenties zijn.

Dat betekent niet dat je de lenormand niet kan gebruiken voor spirituele vragen. Het kan je inzicht geven in jouw spirituele pad, net als elk ander systeem.

Normaal gesproken houdt de lenormand ervan om te focussen op de dingen om jou heen gaande zijn. Hij vind het heerlijk om te roddelen.

De voordelen van het leren van de Lenormand

Wat kan het leren van de lenormand voor jou betekenen:
  • Het lenormanddeck is iets wat je overal mee naartoe kunt nemen. Altijd wanneer je behoefte hebt aan een kaartlegging kun je er eentje doen.
  • De kaarten geven je inzicht in dingen die te gebeuren staan, helpen je voorbereiden op elke situatie.
  • Met de informatie die je inwint kun je weloverwogen besluiten nemen en ongewenste uitkomsten zien te voorkomen.
  • De kaarten kunnen je de weg wijzen wanneer je gestressed bent of hulp nodig hebt. Je kan ze gebruiken om informatie over mogelijke uitkomsten te vergaren of om je berichten of advies van je hogere zelf of engelen te tonen.

Hopelijk ben je een beetje enthousiast geworden over de lenormand. Om meer te weten te komen om gratis online een kaartlegging te doen met de lenormandkaarten hebben we op onze website een prachtig lenormand-hoofdstuk.

Meer LenormandDagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels