Alchemical Tarot Renewed


De vernieuwde 'Alchemical Tarot: Renewed' is een geüpdate versie van Robert Place's 'Alchemical Tarot'. Dit in 2008 door Hermes Publication uitgegeven tarotdeck bevat een extra 'tarotkaart de geliefden' Tarotkaart waardoor dit tarotdeck uit 79 kaarten bestaat. Verder werden alle tarotkaarten van nieuwe afbeeldingen voorzien. De internationaal bekende Robert Place is een mystieke kunstenaar die naast dit prachtige deck ook de 'Tarot of the Saints' en de 'Buddha Tarot' heeft ontworpen.

Alle kaarten van de Grote Arcana van dit deck hebben betrekking op alchemistische processen en materialen waarbij de ook als 'Red Stone' bekende 'Steen der Wijzen' voorgesteld wordt door de tarotkaart 'De Wereld'. De vier kleuren binnen dit deck zijn gekoppeld aan de vier elementen zijne Aarde, Lucht, Vuur en Water. Daarbij staan deze elementen in verbinding met de vier Jungiaanse functies van ons bewustzijn die we kennen als 'gevoel', 'denken','voelen' en 'intuïtie'

Trek een dagkaart uit dit tarot-deck op Tarot dagkaartDagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels