MoedermaangodinUitleg over inspiratiekaart `Moedermaangodin`


Het beeld van de moeder hecht zich al op de zich ontwikkelende psyche. Deze kaart betekent verzorging en zekerheid - de ziel geven wat hij nodig heeft om te groeien. Hij gaat over huiselijkheid en familiebanden, de invloed van een goede, ondersteunende vrouw in uw leven, het feminiene principe. De kaart laat zien dat een project, relatie of situatie een stevige basis heeft; dat er een veilige, liefhebbende thuishaven is. Hij wijst op situaties en mensen die bekend, bemoedigend en heilzaam zijn: uw spirituele thuis en familie (dit zijn niet noodzakelijkerwijs het thuis van uw jeugd of biologische familie). De kaart kan ook verwijzen naar een carriïre en de bescherming van een ervaren vrouw of de invloed van een wijze vrouw. Hij kan vooruitwijzen naar de toekomstige geboorte van een nieuw aspect in uw leven. De kaart kan ook uw eigen moedernatuurkwaliteiten weerspiegelen. Of u nu een tuin aanlegt, minder ervaren werknemers begeleidt of vader of moeder wordt, de kaart adviseert u om de moederfiguur te zijn die u graag zelf had willen hebben. Op deze manier onttrekt u het psychologisch goede aan uzelf aan uw achtergrond en laat u wat slecht is achter. Dit proces werkt helend.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels