De BedriegerUitleg over inspiratiekaart `De Bedrieger`


Deze kaart vertegenwoordigt het denkbeeldige, de dingen die niet zijn wat ze lijken. Hij verwijst naar zelfbedrog, van het pad afwijken zonder het in de gaten te hebben. De bedrieger huist in het mysterieuze grensgebied tussen bewustzijn en onderbewustzijn, waar licht en schaduw trucjes uithalen en de geest zichzelf de verkeerde weg wijst. De vele bochten en kruisingen op deze weg door het schaduwland omvatten valse percepties, valse starten en de vooruitgang van een idioot. Mensen die aardig en plezierig leken, staan op het punt te veranderen in gemene mensen en andersom. Deze kaart waarschuwt u voor onverwachte wendingen. Verschijningen zijn verraderlijk misleidend en u kunt niet op uzelf vertrouwen. Hij daagt u uit de waarheid te vinden in uw huidige situatie en staat erop dat het leven u blijft misleiden tot u die waarheid gevonden hebt. De bedriegerkaart kan u zelfs waarschuwen dat de boodschap van de kaarten zelf misleidend is. Omgekeerd verwijst deze kaart naar een vaardige manipulator die anderen te slim af is. Aanpassen, een situatie doorzien en het tij keren. De misleiden worden de misleiders. De omgekeerde kaart wijst ook op het nemen van risico's, gokken op iets dat de moeite waard kan zijn.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels