De Duistere PrinsUitleg over inspiratiekaart `De Duistere Prins`


Voor een vrouw voorspelt de kaart een onbereikbare man of een onrealiseerbare ambitie. Binnen zichzelf kan het ideaal haar bevrijden van schuld, remmingen en de afhankelijkheid van ouderlijke figuren en haar de kracht geven te leven zoals zij wil. Wat haar onbereikbare man of onrealiseerbare doel ook vertegenwoordigt - of het nu macht, status, kracht of populariteit is - ze moet het in zichzelf vinden om geïntegreerd te kunnen zijn. Het lot zal dan veranderen en haar doelen zullen binnen handbereik komen. Voor een man zegt de kaart dat hij de twee aspecten van zijn seksualiteit moet verenigen: verantwoordelijke man en onvolwassen jongen. Wanneer zij gescheiden blijven, zal hij in zijn relaties seksuele of psychologische problemen ondervinden.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels