Wees voor alles dankbaarUitleg over inspiratiekaart `Wees voor alles dankbaar`


Ieder mens die je in je leven tegenkomt, ook degene die zo maar even voorbij komt, en weer verdwijnt, is deel van jouw door God of door het universum gekozen ervaring. Hoe meer je de wereld van inspiratie binnengaat, hoe gemakkelijker - en zelfs vanzelfsprekend en noodzakelijk - zul je het vinden om te danken voor al deze mensen, en om aandacht te schenken aan wat zij je te geven hebben.

De betekenis van deze `Je uiteindelijke roeping` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van zondag: Inspiratie

Als inspiratie zich vandaag aandient is dit het moment om de inspiratie te volgen waar je al enige tijd mee rondloopt. Of je te openen zodat je geinspireerd kunt worden om het vervolgens te gebruiken. Ook jij bent een Goddelijk wezen dat elke dag via het hart geinspireerd wordt om te komen tot je meest prachtige zelf. Volg en wees een schepper !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels