Wees een kanaal voor helende krachtUitleg over inspiratiekaart `Wees een kanaal voor helende kracht`


Als je je op een of andere manier onwel voelt, bedenk dan dat dezelfde energetische kracht die jouw lichaam ooit heeft gevormd, ook weet hoe dat lichaam te herstellen, en terug te brengen in zijn oorspronkelijke staat van welbevinden. Alles wat je hoeft te doen is de blokkades opruimen, die zich hebben gevormd door de giftige stoffen en invloeden in je leven en in je omgeving, en deze helende kracht door je heen laten stromen.

De betekenis van deze `Je uiteindelijke roeping` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels