Sterrenbeeld van Miley Cyrus (Boogschutter)


Persoonlijkheid van Boogschutter


Naam Miley Cyrus
Bekend als Popster
Geslacht: Vrouw
Geboortedatum 23 november 1992
Leeftijd: 31
Sterrenbeeld Boogschutter
Chinees sterrenbeeld: Aap
Miley Cyrus

Meer over Miley Cyrus (Boogschutter)


Sterrenbeeld Boogschutter

Miley Ray Cyrus (Nashville (Tennessee), 23 november 1992) is een Amerikaans actrice en zangeres. Als kind had ze kleine rollen in de Amerikaanse televisieserie Doc en in de film Big Fish. Ze verkreeg internationale bekendheid als actrice in 2006 als Hannah Montana in de gelijknamige serie op Disney Channel. Ze tekende bij haar eerste platenlabel Hollywood Records in 2007 en bracht haar eerste studioalbum uit, dat ook diende als de soundtrack van de serie Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus. Van dit album zijn in de Verenigde Staten 3 miljoen exemplaren verkocht.


Populaire horoscopen voor Miley Cyrus (Boogschutter)Bekendheden met sterrenbeeld Boogschutter
Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels