Sterrenbeeld van Miley Cyrus (Boogschutter)


Persoonlijkheid van Boogschutter


Naam Miley Cyrus
Bekend als Popster
Geslacht: Vrouw
Geboortedatum 23 november 1992
Leeftijd: 31
Sterrenbeeld Boogschutter
Chinees sterrenbeeld: Aap
Miley Cyrus

Meer over Miley Cyrus (Boogschutter)


Sterrenbeeld Boogschutter

Miley Ray Cyrus (Nashville (Tennessee), 23 november 1992) is een Amerikaans actrice en zangeres. Als kind had ze kleine rollen in de Amerikaanse televisieserie Doc en in de film Big Fish. Ze verkreeg internationale bekendheid als actrice in 2006 als Hannah Montana in de gelijknamige serie op Disney Channel. Ze tekende bij haar eerste platenlabel Hollywood Records in 2007 en bracht haar eerste studioalbum uit, dat ook diende als de soundtrack van de serie Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus. Van dit album zijn in de Verenigde Staten 3 miljoen exemplaren verkocht.


Populaire horoscopen voor Miley Cyrus (Boogschutter)Bekendheden met sterrenbeeld Boogschutter
Dagkaart van zaterdag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels