Sterrenbeeld van Jorien ter Mors (Boogschutter)


Persoonlijkheid van Boogschutter


Naam Jorien ter Mors
Bekend als Staatster
Geslacht: Vrouw
Geboortedatum 21 december 1989
Leeftijd: 33
Sterrenbeeld Boogschutter
Chinees sterrenbeeld: Slang
Jorien ter Mors

Meer over Jorien ter Mors (Boogschutter)


Sterrenbeeld Boogschutter

Jorien ter Mors (Enschede, 21 december 1989) is een Nederlands langebaanschaatsster en voormalig shorttrackster. Tijdens de Olympische Winterspelen 2014 in Sotsji, Rusland won Ter Mors een gouden medaille op zowel de 1500 meter als de ploegenachtervolging in het langebaanschaatsen. Tijdens de Olympische Winterspelen 2018 in Pyeongchang, Zuid-Korea, won ze een gouden medaille op de 1000 meter in het langebaanschaatsen. Tevens behaalde ze een bronzen medaille op de 3000 meter aflossing in het shorttrack, waar ze met Yara van Kerkhof, Lara van Ruijven en Suzanne Schulting een nieuw wereldrecord tijdens de B-finale en het team door (twee) straffen in de A-finale van China en Canada toch nog doorschoof naar de derde plaats.


Populaire horoscopen voor Jorien ter Mors (Boogschutter)Bekendheden met sterrenbeeld Boogschutter
Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels