Sterrenbeeld van Jorien ter Mors (Boogschutter)


Persoonlijkheid van Boogschutter


Naam Jorien ter Mors
Bekend als Staatster
Geslacht: Vrouw
Geboortedatum 21 december 1989
Leeftijd: 34
Sterrenbeeld Boogschutter
Chinees sterrenbeeld: Slang
Jorien ter Mors

Meer over Jorien ter Mors (Boogschutter)


Sterrenbeeld Boogschutter

Jorien ter Mors (Enschede, 21 december 1989) is een Nederlands langebaanschaatsster en voormalig shorttrackster. Tijdens de Olympische Winterspelen 2014 in Sotsji, Rusland won Ter Mors een gouden medaille op zowel de 1500 meter als de ploegenachtervolging in het langebaanschaatsen. Tijdens de Olympische Winterspelen 2018 in Pyeongchang, Zuid-Korea, won ze een gouden medaille op de 1000 meter in het langebaanschaatsen. Tevens behaalde ze een bronzen medaille op de 3000 meter aflossing in het shorttrack, waar ze met Yara van Kerkhof, Lara van Ruijven en Suzanne Schulting een nieuw wereldrecord tijdens de B-finale en het team door (twee) straffen in de A-finale van China en Canada toch nog doorschoof naar de derde plaats.


Populaire horoscopen voor Jorien ter Mors (Boogschutter)Bekendheden met sterrenbeeld Boogschutter
Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels